LifeStyle

Cadouri de Paste pentru partenerii de afaceri

Daca doriti un cadou interesant, original, care sa va reprezinte si care sa si placa partenerilor dvs de afaceri, apelati cu incredere la Partner’s Agenda. Cu asta ne ocupam!

De Paste, pe langa cosuletul ‚standard’ mai sunt si alte variante: felicitari si iepurasi din ciocolata cu logo & mesaj inscriptionat, cutiute lemn pictate manual umplute cu oua incondeiate (sau din ciocolata), cozonaci care sa poarte ‚semnatura’ Companiei alaturi de o sticla de vin cu numele destinatarului. Idei mai avem – haideti sa le discutam impreuna!

‘Partner’s Agenda’ este un serviciu unic, ce asigura integrarea activitatilor de gestionare a bazei de date cu partenerii companiei, concept cadouri &achizitie, precum si livrare, toate detaliile fiind stabilite anticipat cu dvs si raportate periodic.

Astfel, suntem prima companie care va semnaleaza (alerta zilnica pe e-mail) & asista de fiecare data cand e vorba de aniversari / evenimente speciale / sarbatori traditionale, transmite partenerilor cheie o felicitare / o invitatie / un cadou si organizeaza logistic toate aceste operatiuni de-a lungul unui an.

www.partenersagenda.ro

One Comment

Comments are closed.