LifeStyle

Bucuresti – Cartier de Vara, al treilea week-end

În luna august mai multe spectacole, mai multă veselie. Începând cu acest sfârşit de săptămână se mai alătură o scenă celor care găzduiesc evenimentul Bucureşti – Cartier de Vară; parcurilor Bazilescu, Sebastian şi Titanii li se adaugă Parcul Naţional – Amfiteatrul Mihai Eminescu. Orele de începere a reprezentaţiilor rămân aceleaşi. Ca de obicei, vă invităm la spectacole dimineaţa de la ora 10.00 şi seara de la ora 20.00. Matineele sunt dedicate copiilor. Opera Comică interpretează Mirandolina (vineri în Parcul Naţional) şi Balul Isprăvnicesei (sâmbătă în Parcul Sebastian şi duminică în Parcul Bazilescu), Teatrul Tănase povesteşte despre Întoarcerea panterei roz (vineri în Parcul Sebastian şi sâmbătă în Parcul Titanii), iar trupa independentă Zurli joacă povestea Ursul păcălit de vulpe (vineri în Parcul Titanii).

Dansul şi voia bună vor însoţi concertele susţinute de Şcoala de Artă (muzică uşoară – sâmbătă în Parcul Naţional, duminică în Parcul Titanii şi folclor – vineri în parcul Bazilescu) şi de formaţia Sticks & Stones (percuţie – duminică în Parcul Naţional).

Nu doar pentru cei mici au fost pregătite spectacole muzicale. Şi de la ora 20.00 vă puteţi bucura de programul folcloric (vineri în Parcul Naţional, sâmbătă în Parcul Sebastian, duminică în Parcul Bazilescu) şi de muzică tradiţională europeană cu formaţia Pontice (duminică în Parcul Naţional).

Teatrul Metropolis prezintă marele succes Crimă la Howard Johnson vineri în Parcul Bazilescu, sâmbătă în Parcul NaÅ£ional ÅŸi duminică în Parcul Titanii. Teatrul Tănase oferă publicului un spectacol de divertisment (D’ale BucureÅŸtilor – vineri în Parcul Titanii), UNATC aduce un moment Caragiale (D’ale carnavalului – vineri în Parcul Sebastian), iar regizoarea Chris Simion, alături de actorii companiei D’AYA, propune o meditaÅ£ie asupra dragostei (Te iubesc! Te iubesc? – sâmbătă în Parcul Bazilescu, duminică în Parcul Sebastian).

Vă reamintim că proiectul BucureÅŸti-Cartier de Vară, iniÅ£iat de Comisia pentru Cultură a Consiliului General al Municipiului BucureÅŸti, este organizat de Primăria Municipiului BucureÅŸti prin ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale, DirecÅ£ia pentru Cultură ÅŸi Centrul de Conservare ÅŸi Valorificare a TradiÅ£iei ÅŸi CreaÅ£iei Populare, în parteneriat cu Primăriile Sectoarelor 1, 2, 3 ÅŸi 5.

Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa site-ul nostru www.arcub.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *