LifeStyle

Bucurestenii au ales cele mai frumoase locuri ale capitalei

Parcurile, stradutele cochete din centru, cladirile vechi, zona Palatului Regal, Calea Victoriei, Ateneul, Opera, strada Speranţei si Muzeul Literaturii, zona Kiseleff si strazile Londra si Paris sunt locurile cele mai dragi bucureştenilor, conform Radio Total. Sute de bucureşteni au raspuns campaniei Cantarea Bucureştilor initiata de Radio Total care si-a propus sa descopere partea frumoasa a capitalei.

În topul clasamentului se află parcul Cişmigiu şi zona pietonală din centrul vechi. Lista locurilor frumoase din Bucureşti nu exclude cartierele, cel mai des menţionate fiind Drumul Taberei şi sectorul 2, pentru spaţiile verzi şi locurile de joacă pentru copii.
Pentru mulţi locuitori ai capitalei, printre care şi Corina Dragotescu, Bucureştiul este un oraş frumos doar vara, în mare parte datorită copacilor de pe marginea străzilor, dar şi pentru senzaţia de căldură pe care o dă.
Vedetele care locuiesc în capitală s-au alăturat campaniei Radio Total şi au vorbit despre locurile care fac din Bucureşti un oraş frumos. Danei Nălbaru îi place să se plimbe în Herăstrău, Răzvan Fodor este foarte legat de Teatrul Metropolis, Simona Pătruleasa se plimbă cu plăcere pe străzile cu clădiri vechi şi adoră să meargă la teatru, Andra este încântată de circ, teatru şi cinematografe, pe Călin Goia îl putem întâlni plimbându-se prin Cişmigiu sau pe Mântuleasa, Delia Matache are întotdeauna un loc rezervat în discoteci şi cluburi, iar pentru Dragoş Bucur, Drumul Taberei este partea fericită a Bucureştiului,
Pentru unele vedete, Bucureştiul este oraşul lor de suflet. Tudor Chirilă are atâtea locuri preferate în Bucureşti, încat ar putea alcătui singur un top 20. Printre primele în clasamentul personal al cântareţului sunt: biserica Stavropoleos, Patriarhia şi casele din acea zonă, cartierul Cotroceni, gradina Botanică şi teatrele. Mădălin Voicu este legat sufleteşte de parcul care poartă numele tatălui său, Ion Voicu, dar şi de Ateneul şi Opera Română.
Cu certitudine, unul dintre motivele pentru care Bucureştiul este apreciat atât de vedete cât şi ceilalţi locuitori este viaţa culturală aparte.
Toate părerile bune despre Bucureşti strânse în această campanie vor fi incluse într-un album multimedia realizat de Radio Total care va fi pus la dispoziţia publicului şi a primăriei capitalei.

www.radiototal.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *