Evenimente

Bucharest Street Food Festival 2016

In doar doua zile incepe prima editie Bucharest Street Food Festival, care anunta patru zile condimentate cu o diversitate impresionanta de preparate culinare, concerte live cu artisti romani si internationali, petreceri, activari si surprize, ceea ce pozitioneaza festivalul pe lista evenimentelor de profil cu traditie din marele orase ale lumii.

Bucharest Street Food Festival  2016

Intre 8 si 11 septembrie, aleea principala din fata pavilionului central al Romexpo va gazdui cei mai pasionati vendori de street food din intreaga tara. In premiera pentru Bucuresti, festivalul reuneste peste 60 de vendori cu food trucks, vanuri, rulote si standuri, cu preparate din peste 10 bucatarii internationale, inclusiv produse mai putin cunoscute, surprinzatoare, care debuteaza pe piata din Romania si fac parte dintr-un adevarat tur gastronomic. Lista bauturilor asezonate acestor delicii culinare este completata cu bauturi alese si peste 35 de beri artizanale romanesti si internationale.

Conceptul festivalului pe timp de zi, completat cu night market-ul, vendorii si diversitatea optiunilor culinare si muzicale, colectiile capsula de moda si un spatiu dedicat membrilor patrupezi ai familiei, fac din Bucharest Street Food Festival un eveniment complex, pentru toate gusturile. Sambata, CULT Day Out isi asteapta oaspetii cu produse vestimentare deosebite concepute de designeri romani, domnisoarele si doamnele de la Skirt Bike vor colora orasul si festivalul cu prezenta lor inedita. Brunch-ul Bucuriei isi asteapta, duminica, oaspetii intr-un spatiu special amenajat pentru animalute de companie, iar Pegas, Metal Creativ, Hot Gipsy si altii au pregatit provocari cu suflet de oras. Partenerii festivalului au intrat deplin in spiritul festivalului si au pregatit la randul lor surprize inedite pentru participanti, contribuind la o experienta ce nu trebuie ratata.

Peste 20 de artisti romani si straini vor urca pe scena festivalului, stilurile muzicale multumind si cele mai exigente preferinte. Fiecare dintre cele patru zile de festival va aduce un vibe diferit, asortat cu genuri muzicale condimentate de trupe si DJ-i binecunoscuti publicului. Pentru o experienta romaneasca veritabila, ”culeasa din cartier”, meniul muzical include concerte live semnate Subcarpati, Fratii Grime, Argatu, Cred ca sunt extraterestru, Fantome, Suie Paparude, Coma, Golan si Timpuri Noi, alaturi de nume internationale precum Nouvelle Vague, Dub Pistols, Jaya The Cat, Ziggi Recado, Audio Bullys si nu numai.

Accesul zilnic la festival este liber pana la ora 16:00. Ulterior acestei ore, accesul se face pe baza de abonament pentru toate cele patru zile de festival, acesta putand fi achizitionat online la pretul de 42 lei aici: http://goo.gl/sN1emd.

Pentru primii 1.000 de fani, abonamentul include gratuit si un CD in editie limitata semnat de Subcarpati, continand ultimul album „Satele unite ale Balcanilor”. In limita locurilor disponibile, participantii vor putea achizitiona si bilete zilnice, direct la festival, costul unui bilet fiind de 17 lei. Mai multe detalii, pe https://www.facebook.com/BucharestStreetFoodFestival si pe https://www.instagram.com/buchareststreetfoodfestival.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *