AUTO

Broscarii se reunesc la Bran, 11-13 septembrie

Incepand cu 11 septembrie 2009, ora 15.00 te asteptam cu portile deschise la Vampire Camping, in Bran, cu ocazia celei de-a 6-a editii a Bran Beetle Meeting. Ca in fiecare an ti-am pregatit un weekend vesel, cu iarba verde si multe surprize. Programul antiplictiseala contine o noapte de film …sau poate doua, o dimineatza cu cafea la portile cetatii Rasnov, o dupa-amiaza cu concursuri broscaresti si, desigur, printre toate acestea, bere rece si gratare incinse. Nu vorbim nimic despre surprize. Ele vor fi acolo, le vei descoperi pe toata perioada weekendului.

Evident va fi loc si timp pentru bazarul de piese. Daca ai piese pe care vrei sa le dai altora acum e momentul sa devii un negustor serios. Cazarea in camping va fi 7.5 RON/persoana/noapte si include accesul la toate facilitatile campingului. Daca vrei ceva mai multe stele la usa camerei tale poti alege din multimea de pensiuni din jurul campingului. O lista destul de mare gasesti la www.ebran.ro .

Trebuie sa aducem in discutie si taxa de participare. Daca vii cu broscutza sau cu un alt VW Clasic (toate modelele VW fabricate pana la Golf MK1) sau cu un VW New Beetle platesti 35 RON, indiferent de cite persoane sunt in masina. In toate celelalte cazuri taxa este de 40 RON de masina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *