LifeStyle

Britney Spears şi Federline s-au înţeles să divorţeze civilizat

Britney Spears rehabDupă ce a ieşit de la clinica de reabilitare „Promises”, din Malibu, Britney Spears şi-a făcut, cât de cât, ordine şi în viaţă, şi a clarificat problema divorţului de Kevin Federline. Un lucru este clar, vedeta muzicii pop vrea să se ştie liberă, cât mai repede. De ce? Poate că îşi doreşte să sară în braţele lui Justin Timberlake, care a fost alături de ea la greu şi care i-a promis o relansare în cariera muzicală, scrie Monitorul de Suceava.

Spears şi Federline au ajuns la o înţelegere, în cursul zilei de joi. „Părţile au semnat un acord general, privind toate detaliile mariajului lor, precum şi custodia copiilor”, a declarat Michael Sands, purtător de cuvânt al lui Mark Vincent Kaplan, avocatul lui Federline. Întâlnirea a durat patru ore, şi s-a ţinut la Los Angeles, în birourile avocatului lui Spears. La masă se aflau: Spears, împreună cu Laura Wasser, avocata cântăreţei şi Federline, susţinut de avocaţii Kaplan şi Jim Simon. Foştii soţi s-au întâlnit între patru ochi, la pauza de fumat, pentru 15 minute. Termenii acordului nu au fost dezvăluiţi. Pentru a fi valabil, acordul trebuie semnat de un judecător, potrivit informaţiilor People.

Căsnicia lui Britney Spears nu a durat decât trei ani. Cei doi s-au luat în 2004, în secret, şi au locuit în reşedinţa din Malibu. Din relaţia lor s-au născut doi copii: Sean Preston, în 2005, şi Jayden James, la diferenţă de un an de fratele său. După naşterea celui de-al doilea băiat, paradisul îndrăgostiţilor a început să se destrame. Federline a fost văzut mai mereu singur în cadrul petrecerilor de lansare a albumului său hip-hop, „Playing with Fire”, care, de altfel, nu a avut succes.

Şi se pare că Federline chiar s-a jucat cu focul în viaţa amoroasă, pentru că Spears a intentat divorţ pe 7 noiembrie 2006, motivul citat fiind: diferenţe ireconciliabile. Într-o hotărâre temporară, lui Spears i-a revenit custodia copiilor.

Viaţa lui Britney, după ce a rămas singură, a fost un şir neterminat de petreceri, ea fiind de cele mai multe ori văzută în compania lui Paris Hilton. Dar ceea ce ea a numit, iniţial, o distracţie prelungită s-a transformat într-un moment crucial pentru viaţa ei, după spusele impresarului starului pop. După ce s-a ras pe cap, drogurile, nopţile nedormite şi alcoolul şi-au spus cuvântul. Urmarea a fost reabilitarea la clinica din Malibu, unde Britney a petrecut aproape patru săptămâni.

Federline care, în prezent are custodia copiilor, a declarat că este dispus să i-o cedeze lui Spears, imediat ce va vedea rezultatele reabilitării.

Sursa: Monitorul de Suceava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *