LifeStyle

Britney Spears a refuzat un duet cu Justin Timberlake

Evenimentul MTV Video Music Awards ar fi fost momentul perfect pentru o eventuala revenire a lui Britney Spears in prim-planul industriei muzicale.
Iar producatorul Timbaland a mirosit perfect acest lucru… Drept urmare, el a pus la cale un duet al “fostilor iubiti” Britney Spears si Justin Timberlake.

Numai ca, pe ultima suta de metri, cantareata cu probleme de comportament a anulat sesiunea de inregistrari, lasandu-l pe Timbaland fara replica.

“Timbaland si-a rezervat o saptamana pentru acest proiect, desi are un program foarte incarcat. Apoi, in momentul in care Britney trebuia sa inregistreze duetul, ea a anulat sesiunea de inregistrari si a refuzat sa mai faca acel cantec.

Este o nebunie… Ea vrea sa revina, iar acest duet ar fi fost un mega-hit. In plus, daca ar fi fost cantat in deschidere la MTV Video Music Awards, toata lumea ar fi bagat-o in seama”, a declarat o sursa din anturajul producatorilor pentru New York Post.

Piesa trebuia sa fie inregistrata in studioul lui Justin Timberlake din Virginia Beach, cantaretul semnand si versurile melodiei.

Aceasta veste ii face pe reprezentantii casei de discuri Jive sa fie si mai ingrijorati de viitorul muzical al lui Britney Spears. Daca va mai exista vreunul…

Vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *