LifeStyle

Britney Spears 666 – tatuaj pe ceafa

Britney Spears 666Britney Spears a vrut sa se sinucida. Desi este tratata ca o regina la clinica Promises din Malibu, vedeta pop Britney Spears trece prin momente de cosmar la dezintoxicare. Potrivit tabloidului News of The World, cantareata a incercat chiar sa se sinucida cu cearsaf.

Conform surselor citate de tabloidul britanic, inainte sa incerce sa se sinucida, Britney a tipat “sunt Antichristul”, scrie publicatia online Vedeta.ro. Comportamentul lui Britney i-a ingrijorat pe membrii familiei care s-au deplasat imediat la clinica din Malibu. Conform informatiilor publicate de News of The World, tentativa de suicid a avut loc la scurt timp dupa ce Britney a renuntat la podoaba capilara. Ulterior, ea a atacat masina unui fotograf cu o umbrela. Mai mult, se pare ca Britney a vrut sa se impace cu fostul sot, Kevin Federline, spunandu-i ca mai vrea un copil.

Numarul bestiei pe cap

Britney Spears 666 on headIn primele zile de sedere la Promises Centre, Britney Spears a reusit sa-i sperie serios pe angajatii clinicii. Astfel, ea si-a scris numarul bestiei (666) pe cap si a inceput sa fuga pe culoarele clinicii tipand “sunt Antichristul!” “Angajati nu stiau ce sa faca”, a spus un prieten al vedetei pop. Apoi, Britney a incercat sa se spanzure cu un cearsaf insa a fost prinsa inainte sa-si faca rau. Jurnalistii britanici citeaza psihologi care spun ca acest comportament anormal poate fi pus si pe seama depresiilor post-natale. “Britney a avut doi copii intr-o perioada scurta de timp. In plus, ea si-a vazut casnicia distrusa. Ea actioneaza ca o femeie care are depresii post-natale, iar cocktailul de alcool si droguri nu a ajutat-o
Mai departe pe Vedeta.ro

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *