LifeStyle

Brifcor revine!

Celebra bautura racoritoare din anii ’80 Brifcor se relanseaza intr-o versiune noua, produsa de Romaqua Group, care aduce acum in magazine Giusto si Quick-Cola, precum si apa minerala Borsec.
“Suntem siguri că foarte mulÅ£i consumatori doresc să-ÅŸi amintească de plăcerea de a bea băutura răcoritoare a copilăriei lor. Produsul reprezintă varianta originală care se comercializa înainte de 1989 ÅŸi pe care o savuram cu toÅ£ii”, se arată în comunicatul companiei.
Potrivit reprezentanţilor firmei, produsul este realizat în condiţii stricte de calitate, conform standardelor europene, cu cea mai modernă tehnologie de preparare şi îmbuteliere, iar gustul şi aroma au rămas aceleaşi.
Sucul, lansat pe piaţă în luna aprilie, este livrat de compania Döhler din Germania şi îmbuteliat la unitatea de la Buşteni.

5 Comments

  1. Uraaaaaaaa !
    Va spune un impatimit de Brifcor.
    Si se poate sa fie tot ca atunci 1.5 lei ? 😉

  2. brifcor este produs de 6 ani de firma Consuc din suceava, care are traditie in producerea lui inca dinainte de 1989. distributia sucului are continuitate in judetele suceava, iasi si botosani in tot acest interval. pe marca brifcor exista un “litigiu” chiar daca ea este produsa acum si de Borsec.

  3. asta este daca suntem prosti…”NU NE VINDEM TARA ” da nici nu o brand-uim..asta e viata astia ne sunt conducatorii.

Comments are closed.