Evenimente

Brava Tv la Bucharest Food Festival

După ce a bătut toate bucătăriile din Å£ară, în speranÅ£a că va învăţa să gătească, în sfârÅŸit a venit ÅŸi vremea lui! Mishu, distrugătorul din bucătăria brava tv, pardon, realizatorul emisiunii D-ale Gurii găzduită de aceeaÈ™i televiziune… pardon, una dintre vedete postului gastronomic, brava precum spuneam, a câștigat CUPA PRESEI LA FÄ‚CUT PASTE, MÂNCAT ȘI BÄ‚UT VITEZÄ‚, competiÅ£ie de prestigiu ce s-a desfăşurat vineri, incepand cu orele 12.30, la Bucharest Food Festival.

Deprimat că a ratat ediÅ£ia din acest an a concursului Dă jos burta! pe motiv că avea cu 50 de grame sub limita categoriei BURTOÅžI, Mishu a renunÅ£at să mai dea vina pe juriu ÅŸi cântarele made-n China ÅŸi s-a pus pe treabă. AÅŸadar, în colÅ£ul din dreapta, mai tăcut din fire, pentru că nu e frumos să vorbeÅŸti cu gura plină.. MISHUUUUU! E al nostru ÅŸi am fi fost subiectivi, dacă nu vorbeam despre ÅŸansele lui reale de a-ÅŸi spulbera competiÅ£ia. Ei, bine, Mishu a câştigat, detaÅŸat, (n.r. în faÅ£a competiÅ£iei deloc acerbe, putem spune, pentru a ne păstra verticalitatea), marea distincÅ£ie de mâncător ÅŸi băutor-n viteză, precum ÅŸi premiile sponsorilor. Dar mai bine citiÅ£i povestea lui despre viaţă, mâncare ÅŸi antrenamentele asiduue pentru concurs…
De mic mi-a plăcut bucătăria! La 5 ani i-am dat foc. Apoi tata m-a pus s-o zugrăvesc la loc şi atunci mi-am descoperit pasiunea pentru gătit. M-am născut în România, în 59 – anul porcului, aşa că toate premizele erau favorabile pentru o carieră în gastronomie.
Am urmat cursurile liceului de Electronică, însă, în armată, m-au pus bucătar şef (bine, eram responsabil de marmite, dar tot un fel de şef!).
ÃŽn televiziune am intrat tot -cu firele-n mână-! Culmea, când am ajuns la Brava, aveam un ÅŸef a cărui singură grijă era să mă întrebe -câte fire ai lipit azi?-… aÅŸa am ajuns să lipesc fire prin bucătărie È™i am cunoscut-o pe Lili. Am ajuns mai mult din glumă în emisiunea ei, însă cei de la Brava au luat gluma în serios ÅŸi… a trecut mai bine de jumătate de an, de când o încu…, pardon, o ajut în faÅ£a camerelor.
D-ale gurii s-a născut spontan: sunt prototipul omului care trebuie să semneze protecţia muncii atunci când intră în bucătărie! Încerc să învăţ să gătesc, dar o fac în felul meu: fără toceală, fără teze şi mereu cu zâmbetul pe buze. Dacă aţi ieşit vreodată din bucătărie cu un bandaj de leucoplast pe deget, atunci uitaţi-vă sâmbăta la emisiunea mea (Cum care? D-ale Gurii. Cum unde? Pe brava, de la 12.30), şi nu o să vă mai simţiţi singuri!
După o jumătate de secol de viaţă am învăţat multe, însă – cu siguranţă – nu o să ajung (ÅŸi nici nu trebuie să ajung) vreodată un maestru bucătar. Bucătăria înseamnă, înainte de toate, VIAŢĂ! Iar eu, la 50 de ani, sunt aproape un Nemuritor! 🙂 Aaaa, ÅŸi am mai învăţat ceva, până să mă însor nu credeam că făcăleÅ£ul poate fi aÅŸa de bun pentru familie! Dar nu mă plâng. Singurul protest, la care am participat cu plăcere, a fost petiÈ›ia La Brava e foame mare!
http://www.petitieonline.ro/petitie/la_brava_e_foame_mare-p35592052.html
Da-ți un vot, că vă mănânc!

Comentariile sunt de prisos, aÅŸa că… MÂNCÄ‚CIOÅžI DIN TOATE ŢĂRILE: FERIÅ¢I-VÄ‚!

Al vostru,
brav MISHU

NOOOOOOOU! Din 1 iunie și pe UPC digital, pachetele medium/large.

CERE OPERATORULUI TAU DE CABLU, BRAVA – TELEVIZIUNE DE BUN GUST!

www.brava.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *