MUZICA

Brasil, hitul momentului in Romania

Tom Boxer si Anca Parghel nu au avut nevoie decat de doua piese pentru a te convinge ca o colaborare dintre un dj si o super voce e sinonima cu succesul.

Totul a inceput cu “Zamorena”, si asta a fost doar inceputul pentru ca adevarata nebunie a fost declansata de “Brasi”l, al doilea single de pe albumul “Zamorena” lansat cu o luna in urma.

Pentru “Brasil”, Tom Boxer si Anca Parghel au colaborat cu Fly Project,clipul piesei fiind filmat la sfarsitul lunii ianuarie chiar in Brazilia, in timpul celebrului carnaval de la Rio.

“Brasil” este de 3 saptamani pe locul 1 in RT 100, topul celor mai difuzate melodii la radiourile din Romania, iar succesul piesei nu se opreste aici, radiouri din Republica Moldova, Spania,Rusia, Olanda si chiar Brazilia difuzand la greu piesa semnata Tom Boxer , Anca Parghel si Fly Project.

In cluburi, “Brasil” este din ce in ce mai ceruta piesa avand deja 10 remixuri, dj-ii din toata lumea fiind incantati de reactia foarte buna a publcului in momentul in care aud primele acorduri din piesa lor favorita.

Pe internet “Brasil” se se afla pe primele locuri in topul celor mai vizionate clipuri de youtube.com si myspace.com.

Piesa momentului in Romania nu are o poveste foarte complicata, a fost compusa de Tom Boxer in masina, in timp ce dj-ul era blocat intr-unul din interminabilele ambuteaje din Bucuresti.

Pentru ca Tom Boxer si Anca Parghel au prins gustul succesului, cei doi si-au facut deja planuri de viitor, au inceput pregatirile pentru un nou album, iar noul single va fi lansat in toamna, urmatoarea locatie aleasa de cei doi pentru filmarea clipului fiind Cuba.

Sursa: Roton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *