LifeStyle

Brad Pitt şi-a tatuat pe spate o rugăciune budistă

Brad Pitt si Angelina JolieCelebrul actor Brad Pitt a ales o metodă neobişnuită de a îl ocroti pe fiul său adoptat Maddox, el hotărându-se să îşi tatueze pe spate o rugăciune budistă pentru protejarea băieţelului în vârstă de patru ani, relatează site-ul femalefirst.co.uk.
Rugăciunea pentru protejarea lui Maddox, scrisă în sanscrită, a fost tatuată pe partea inferioară a spatelui actorului şi arată precum trei zgârieturi. La rândul ei, Angelina Jolie, mama adoptivă a băieţelului cambogian, are pe umăr un tatuaj asemănător, sub forma unei coloane de text. Actriţa este renumită pentru pasiunea pe care o are pentru tatuaje, corpul ei găzduind în total 11 tatuaje, inclusiv imaginea unui tigru asiatic pe spate şi o cruce neagră pe şoldul drept.

One Comment

  1. Penal, dupa umila mea parerea. Clar un gest de “tzaranism de Hollywood”. Pentru ca, sa fim seriosi, credintza in ceva, in orice, nu are nici o legatura cu afisarea ei ostentativa. Ci in general fiecare crede in sufletul lui nu crede in piatza publica sau la diskoteka ! :-S

Comments are closed.