LifeStyle

Bogdan Teodorescu, la Smart FM

La Smart FM, pe 8 iulie 2008, ora 13, invitatul Cristinei Liberis la emisiunea Interviul săptămânii este analistul politic Bogdan Teodorescu. Promisiunile electorale nu mai atrag românii la vot. Singurul lucru de care este interesat acest popor este confortul: unul material, dar şi psihic. A învăţat să nu mai audă ceea ce nu-i place. În aceste condiţii, politicienii încearcă prin orice mijloace să îl facă pe român să tresară măcar la auzul cuvântului corupţie, fenomen blamat de toată lumea şi tema preferată a preşedintelui Traian Băsescu.

Cine sunt învingătorii, dar şi învinşii, în această luptă împotriva corupţiei transformată în luptă împotriva duşmanului politic; de ce există conflictul dintre preşedinte şi instituţiile media, cum va arăta viitorul politician care va conduce România, toate acestea le veţi afla de la analistul politic Bogdan Teodorescu, invitatul emisiunii Interviul săptămânii de la Smart FM.

Simţi că te afunzi în tăcerea şi în birocraţia din România? În fiecare marţi, de la ora 13.00, Cristina Liberis te scoate la liman prin discuţii tranşante cu personaje-cheie ale momentului!

Cristina Liberis abordează subiecte de o actualitate crudă, în campanii sociale precum “Bătaia nu e ruptă din rai” (educarea părinţilor, profesorilor dar şi a mass-media în ceea ce priveşte violenţa împotriva copilului) sau “Drogurile ucid”. Cristina Liberis a călătorit mult, a cunoscut oameni şi zone care în mod normal nu pot fi văzute decât la televizor, cum ar fi zonele de conflict: Kosovo, Irak, Israel. Şi-a pus întrebări şi a găsit răspunsurile la faţa locului. Cristina Liberis dezvăluie la Smart FM, în fiecare marţi, lucruri pe care oamenii importanţi evită să le discute.
www.smartfm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *