LifeStyle

Body, Mind & Spirit Magazine: revista online

MH Media Solution si-a facut debutul in universul publicistic autohton prin lansarea revistei online Body, Mind & Spirit Magazine; pentru prima data, o revista romaneasca are in vedere persoana umana in integralitatea sa, pentru ca Body, Mind & Spirit Magazine intretine trupul, cultiva mintea si inalta sufletul.Inca din antichitate este cunoscuta importanta unei relatii armonioase intre trupul, mintea si sufletul omului, lucru ce s-a evidentiat apoi in majoritatea religiilor si sistemelor filozofice.

Un moment principal in programul evenimentului a fost reprezentat de discursurile invitatilor nostri: Mihaela Stroe – arta de a te imbraca, Alexandru Bordea – creativitatea din viata de zi cu zi, Aniela Sircu – arta de a trai cu dragoste. Numerosii participanti la eveniment au apreciat totodata atmosfera distinsa si … destinsa, putand admira o parte din picturile artistilor de la Fundatia Arte e Arta.

Surpriza muzicala a lansarii a venit din partea Cvartetului OPUS, audienta avand astfel privilegiul de a intra in universul muzicii lui Mozart, Offenbach si alti „magicieni” ai sunetelor.

Dupa aceste momente de delectare pentru minte si suflet, MH Media Solution a oferit un dar la capitolul „trup” in aceasi idee de Body, Mind & Spirit! Este vorba de produse cosmetice puse la dispozitie de partenerul revistei, SC PAPILLON LABORATOIRES COSMETIQUES.

Revista va fi disponibila incepand cu data de 1 iulie, la adresa www.bodymindspiritmagazine.ro

MH Media Solution este o agentie de publicitate din Bucuresti, care desfasoara actiuni de marketing direct precum: inchirieri si vanzari baze de date, direct mailing, drop mailing (distributie adresata si neadresata), sampling, e-mailing, creatie publicitara specifica actiunilor de marketing direct, servicii tipografice, telemarketing si organizare de evenimente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *