LifeStyle, MUZICA

Bob Sinclar, in concert pentru prima data in Romania si live in Orange World

Orange Romania si Nokia il aduc in Bucuresti pe cel mai in voga DJ european. Sambata, 23 iunie, Bob Sinclar va concerta pentru prima data in Romania, la Arenele Romane.

Autor al hiturilor “Love Generation”, “World Hold On (Children of the Sky)” sau “Rock This Party (Everybody Dance Now)”, celebrul DJ francez Bob Sinclar va sustine un spectacol in capitala, in cadrul turneului mondial “World Love Generation Tour”. Oriunde ar fi, clientii Orange vor putea urmari live momente spectaculoase din concert si in Orange World, pe telefonul mobil. In plus, aici vor putea descarca melodii intregi, tonuri de apel din albumele Bob Sinclar si imagini inedite ale artistului.

Prin concertul Bob Sinclar, Orange si Nokia, doua branduri puternice si apreciate de tineri, isi propun sa ofere acestora muzica si divertisment de calitate. Datorita implicarii sponsorilor, biletele la concert pot fi achizitionate la preturi accesibile din magazinele Diverta, Muzica si de pe site-ul www.bilet.ro.

“Concertul Bob Sinclar continua seria evenimentelor de succes organizate de Orange pentru tineri: The Mission, concursul „Se cauta Enescu”, concertele de la Orange concept store sau emisiunea Total Request Live difuzata la MTV”, a declarat Thierry Millet, Director Comercial la Orange Romania.

Orange ofera clientilor sai muzica buna atat in concert cat si pe telefonul mobil. In portalul Orange World cei pasionati de muzica gasesc un continut multimedia variat: pot urmari videoclipuri cu artistii preferati, concerte in direct, posturi TV si radio cu cele mai recente hituri, pot descarca melodiile preferate din Music Store sau isi pot personaliza telefonul mobil cu tonuri de apel, logo-uri si wallpapere.

“Muzica in mediul mobil este si continua sa fie un element important al experientelor mobile. Nokia s-a aflat in avangarda inovatiei in materie de muzica in mediul mobil, prin functii precum personalizarea terminalelor prin intermediul tonurilor de apel si consumul de muzica prin radio FM integrat sau suport MP3. Iar inovatia Nokia in domeniul muzical nu se opreste aici. Suntem bucurosi sa luam parte, alaturi de Orange, la acest proiect muzical care se adreseaza fanilor mobilitatii si muzicii de calitate”, a declarat Greig Williams, Director General Nokia Ungaria si Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *