Concerte

Bob Dylan – cap de afis la Hop Farm Festival 2010

Bob Dylan a fost anuntat in mod oficial ca si cap de afis al editiei de anul acesta a festivalului Hop Farm Festival din Marea Britanie, eveniment dedicat in acest an iubitorilor de blues, folk si country. In aceasta vara, inainte ca turneul artistului sa ajunga in Marea Britanie si Irlanda, Bob Dylan va ajunge pentru prima data si in Romania, unde va concerta in data de 2 iunie, pe Stadionul de Atletism “Iolanda Balas Soter” din Bucuresti, in cadrul Emagic Classics.

Pagina oficiala a festivalului Hop Farm Festival, organizat in regiunea britanica Kent, l-a anuntat zilele trecute pe Bob Dylan drept headliner al editiei din acest an, eveniment care va avea loc in perioada 2-3 iulie. Ajuns la cea de-a treia editie, Hop Farm Festival s-a bucurat anul trecut de participarea unor nume precum The Fratellis, Florence and the Machine, Noah and the Whale, Paul Weller sau Editors.

Vara aceasta, Bob Dylan va urca pe scena festivalului in cea de a doua seara, pe 3 iulie, la editia din acest an urmand a participa alaturi de Bob Dylan si Mumford and Sons, Laura Marling, Seasick Steve, si celebrul Pete Doherty, liderul trupelor The Libertines si Babyshambles. Vince Power, fondatorul Hop Farm Festival, s-a declarat incantat de performanta de a-l avea pe legendarul artist inclus in line-up-ul de anul acesta: “am sperat ca editia din acest an sa fie cea mai spectaculoasa si ne-am straduit din rasputeri sa il aducem pe Bob Dylan. Avand un artist de o asemenea anvergura care va urca pe scena, succesul festivalului este garantat din punctul meu de vedere, iar publicul care va veni sa urmareasca o adevarata legenda a muzicii si un virtuos al chitarei clasice va ramane cu momente de neuitat!”.

Partea europeana a turneului “Never Ending Tour” din 2010 va incepe cu concertele din Grecia si Turcia la sfarsitul lunii mai, urmand ca la inceputul lunii iunie, artistul sa ajunga si la Bucuresti.

Organizat de Emagic, concertul Bob Dylan va fi inclus intr-un nou concept de festival, Emagic Classics, care va avea loc pe data de 2 iunie 2010, pe Stadionul de Atletism „Iolanda Balas Soter” din Bucuresti. Biletele pentru acest eveniment pot fi achizitionate online, de pe www.myticket.ro , si din reteaua magazinelor Diverta la diferite categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 130, 250 si 350 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *