Concerte

Blue Moods cu Snowy White Blues Project, concert pe 12 martie la Bucuresti

Incredibilul Snowy White, chitaristul legendarei trupe PINK FLOYD in turneul de promovare a albumului Animals in 1977, apoi in turneul The Wall in 1980 (an in care a inceput colaborarea si cu alt nume de legenda, trupa THIN LIZZY, pentru albumele Chinatown si Renegade), concerteaza impreuna cu al sau Blues Project in premiera absoluta est-europeana pe 12 martie 2010, la Hard Rock Cafe Bucharest, începand cu ora 20.00.

„Sunt absolut incantat de oportunitatea de a canta pentru prima data in Romania in fata iubitorilor de Blues, alaturi de trupa mea, The Blues Project, cu care de fiecare data traiesc pe scena experiente unice. Sper din toata inima sa putem transmite bucuria noastra publicului roman, impreuna cu care, atat eu cat si muzicienii mei, sunt sigur ca vom trai o seara memorabila.”, ne-a declarat in exclusivitate Snowy White.

„Incontestabil, Snowy White este unul dintre cei mai versatili si talentati chitaristi ai istoriei Rock-ului. Numele sau nu poate lasa indiferent niciun pasionat de muzica de calitate. Ma bucur nespus ca am reusit sa il putem avea pe o scena din Romania – nu a fost foarte simplu – si sper ca, impreuna cu al sau White Blues Project, sa ofere publicului inca o experienta memorabila care sa mentina traditia si standardele de calitate ce definesc platforma Blue Moods”, declara Ioan Big, Head of Design, Event Plus.

Biletele se gasesc on-line pe www.myticket.ro sau www.tickepoint.ro si in reteaua magazinelor Diverta, iar intr-un numar limitat la Hard Rock Cafe.

Partenerii evenimentului sunt Magic FM, Playboy, 24FUN, Zoom TV, Phoenix Media, AutoExpert si Best Music.

Blue Moods este o platforma speciala ce ofera iubitorilor de Blues posibilitatea de a savura live, in Romania, in locatii atent alese, concerte ale unor nume sonore, legende ale acestui gen muzical. Din noiembrie 2007.

Seria de “Anotimpuri ale Blues-ului”, Blue Moods, poarta semnatura Ioan Big, Head of Design al Event Plus si isi propune sa aduca in Romania, o data la trei luni, cu o frecventa menita a respecta anotimpurile, artisti cu renume international din domeniul Blues-ului si cu un aport unic in ceea ce priveste calitatea si complexitatea interpretarii. Fiecare dintre acestia aduc un sound unic acestui gen muzical. Din aceeasi serie fac parte concertele Sugar Blue, Bob Brozman, Louisiana Red, Angela Brown, Papa George, John Hammond, Eric Sardinas, Charlie Musselwhite si Coco Montoya.

Event Plus este prima companie de Event Architecture din Romania si singura companie locala ai carei manageri fac parte din International Special Events Society.

Compania aduce in premiera pe piata din Romania servicii conform standardelor europene in construirea conceptelor creative de eveniment si competente validate international in combinarea arhitecturii de eveniment cu noile tendinte in marketing si cu managementul de eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *