Concerte

Blazing Vibez – Party Reggae saptamanal

Blazing Vibes Reggae Party este o serie de petreceri reggae cu frecventa saptamanala si intrare gratis ce vor avea loc in Club Goblin (Str. Smardan, nr.30/Centrul Istoric), in fiecare miercuri, incepand cu data de 6 octombrie. Cei mai cunoscuti selecta/DJ din Romania si-au confirmat deja prezenta la serile reggae din club Goblin, printre acestia numarandu-se: Chesarion, Selecta B., Ras Tea, I-Sheba, Phlo, Dani si Raizah.
Tinand cont de contextul economic actual si de cererile utilizatorilor Jah Army, am ajuns la concluzia ca cea mai buna solutie este sa organizam party-uri cu intrare gratis, frecventa saptamanala si la care sa fie invitati cei mai apreciati entertaineri din scena reggae din Romania. Astfel, Blazing Vibes este party-ul la care puteti asculta saptamanal cele mai celebre melodii din toate genurile muzicii reggae: roots reggae, rub-a-dub, dancehall, jungle,etc. Prin aceasta serie de petreceri ne propunem sa sustinem in mod constant muzica reggae in Romania si sa oferim un loc de adunare pentru toti iubitorii muzicii reggae.
Pentru lineup-ul primei editii a Blazing Vibes, ce va avea loc pe data de 6 octombrie si-au confirmat prezenta Chesarion, Selecta B., Ras Tea, I-Sheba, Phlo si Dani. Ora de incepere este 21.00, intrarea gratis, distractie inclusa. Blazing Vibes este un concept sustinut de Jah Army, East Roots si Club Goblin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *