LifeStyle

Black Sea Magic va asteapta cu ambarcatiuni pe apa

Doriti sa admirati pe apa o ambarcatiune inovatoare, durabila, cu trasaturi prietenoase? Sau sa analizati din aproape o structura plutitoare sau un ponton rezidential pentru acostare ? Avem deosebita placere sa va invitam la Standul Expozitional Black Sea Magic pentru a va prezenta o gama variata de produse si servicii unicat pentru piata Romaneasca, selectate exclusiv pe principiul calitatii.Evenimentul expunerii la stand este insotit de numeroase surprize:
– Campania Sezonul Estival 2007 “Impreuna pe Apa…” – prezinta In Premiera Absoluta in Romania: Demonstratii pe Apa cu Ambarcatiunile Walker Bay.
– Tombola: “Black Sea Magic Te Premiaza” ofera norocosului castigator un Sonar Portabil Cuda 168. La aceasta tombola pot participa toti vizitatorii.
– Oferta Speciala BSM – doar in perioada expozitionala cuprinde Oferte Comerciale de Exceptie.

Pe parcursul expozitiei toti menbrii echipei BSM vor raspunde la intrebarile dumneavoastra si vor prezenta �solutii la cheie” cu privire la dezvoltarea infrastructurii portuare si rezidentiale oferite de gama Marinetek, dar si optiuni moderne de dezvoltare a turismului – crearea porturilor de agrement in spatiul marin alocat Hotelierilor – prin structuri plutitoare Jet Float, durabile, inovatoare, usor de montat si intretinut.

Nu ratati aceasta ocazie. Evenimentul ofera fiecarui vizitator sansa de a explora noi orizonturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *