AUTO

Black Friday la mașini pe Autovit.ro

Black Friday la mași pe Autovit.ro: autoturisme reduse cu până la 15.000 euro. Pe data de 21 noiembrie, între orele 7.00 si 18.00, cel mai mare site de anunțuri auto din România organizează în premieră Black Friday.

Astfel, românii pot intra pe platforma blackfriday.autovit.ro unde vor găsi autoturisme noi și second hand cu reduceri substanțiale. La acest proiect vor participa dealeri auto din toată țara oferind discounturi de până la 15.000 de euro, în funcție de categoria de mașină dorită.

Pe site-ul blackfriday.autovit.ro, Autovit.ro pune la dispoziția cumpărătorilor de autoturisme toate instrumentele necesare, astfel încât aceștia să își poată alege cele mai potrivite mașini la cele mai bune prețuri. Clienții pot contacta dealer-ul prin telefon sau email pentru rezervarea mașinii în baza unor condiții stabilite de fiecare dealer. Potențialii clienți vor intra pe lista de așteptare a furnizorilor în ordinea în care își vor arăta interesul pentru achiziția unui autoturism.

În concluzie, de Black Friday românii își pot alege și cumpăra de pe blackfriday.autovit.ro mașina dorită la un preț mult mai accesibil față de cel normal.

Pe site-ul Autovit.ro, cel mai mare site de anunțuri auto din România, sunt în orice moment peste 50.000 de anunțuri, dintre care jumătate pentru autoturisme. Printre cele mai căutate mașini de pe site se numără Volkswagen, BMW și Opel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *