Stiri

Black Friday la ceasuri pe WatchShop.ro

WatchShop.ro, cel mai mare magazin online cu ceasuri originale din România, va participa pentru al treilea an consecutiv la evenimentul Black Friday. În premieră însă pentru piaţa din România, va include în ediţia de anul acesta a Black Friday şi ceasuri de lux marca Rolex, clienţii având astfel posibilitatea de a cumpăra celebrele produse elveţiene de măsurare a timpului la preţuri foarte avantajoase.

WatchShop.ro pune la dispoziţia clienţilor la ediţia din acest an a Black Friday peste 1.500 de ceasuri şi accesorii. Astfel, cei interesaţi pot beneficia de discount-uri de până la 90% la mărci precum Seiko, Timex, Tissot, Swatch, Calvin Klein, Casio, Fossil, Hugo Boss, Invicta, Festina, Accurist, Harley Davidson, Tommy Hilfiger, I’m Watch, Bulova şi altele.
Pe de altă parte, Rolex este doar unul dintre brandurile de lux care vor intra în ofertă. Ceasuri aparţinând şi altor branduri de lux renumite la nivel mondial vor avea discount-uri de până la 45%, WatchShop.ro marcând astfel o premieră pe piaţa din România.

Pregătirile Black Friday au început în urmă cu aproximativ jumătate de an şi au implicat discuţii şi negocieri cu toţi furnizorii WatchShop.ro, lucru care a permis discounturi mai mari care se ridică anul acesta la peste 600.000 de lei.

Clienţii care vor să nu mai aştepte însă până pe 21 noiembrie, pot achiziţiona ceasuri în orice moment la preţ de Black Friday. Astfel, cei care cumpără acum, iar ceasul achiziţionat va avea un preţ mai mic de Black Friday, vor primi diferenţa de bani. De asemenea, cei care se vor abona din timp la newsletterul WatchShop vor afla înaintea tuturor care sunt produsele şi reducerile de Black Friday.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *