Stiri

Black Friday: 3 zile de reduceri la SevenSins.ro

Pe 23 noiembrie 2012, SevenSins da startul campaniei “Black Friday”, cel mai asteptat eveniment al anului de catre toti iubitorii de cumparaturi.
Traditia zilei “Black Friday” sau “Vinerea Neagra” aduce cele mai multe reduceri din an, fiind un prilej de shopping ce nu trebuie ratat – cele mai dorite produse, zeci de modele si branduri renumite de lenjerie vor avea preturi reduse cu pana la 60%.

Promotia se va derula timp de 3 zile consecutive, inclusiv pe perioada weekend-ului: incepand de vineri, ora 0:00 si incheindu-se duminica, la ora 23:59.

Sute de articole de lenjerie intima, haine si accesorii sexy vor avea reduceri cuprinse intre 10% si 60%, ofera fiind valabila atat pentru comenzile online, cat si pentru cele de la sediu (Str. Alexander von Humboldt, nr. 10, Bucuresti, Sector 3).
In plus, orice comanda va beneficia de facilitatile standard: transportul gratuit pentru comenzile de peste 199 lei si cei 5% din valoare comenzii, ce se intorc in contul clientului sub forma de puncte de fidelitate.
Pentru a raspunde asteptarilor tuturor clientilor si a face fata cresterii de trafic estimate pe perioada campaniei, serverele SevenSins au fost scalate pentru a suporta un trafic de 50 000 de vizitatori unici.

Toate produsele participante la promotie vor putea fi vizualizate in sectiunea Promotii, preturile afisate fiind valabile in limita stocului disponibil, in perioada 23-25 noiembrie 2012.

Programul de lucru in perioada campaniei nu va suferi modificari, consultantii nostri de vanzari fiind disponibili pentru comenzi si asistenta de luni pana vineri, intre orele 10:00 si 19:00.
Comenzile lansate vineri, 23.11.2012 vor fi livrate sambata sau luni, iar cele lansate in week-end vor fi procesate si livrate luni, 26 noiembrie.

Citeste mai mult: Black Friday aduce 3 zile de reduceri la SevenSins.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *