CARTE BUNA, Despre copii, Evenimente

BitDefender sustine campania de responsabilitate sociala ”Citesti si cresti ca-n povesti”

BitDefender, producatorul autohton de solutii de securitate, s-a alaturat proiectului initiat de radio Itsy Bitsy, “Biblioteca Prieteniei Itsy Bitsy”, prin oferirea unei solutii de securitate complete centrului de copii din satul Valea Plopului.

Campania de donatie de carte, “CiteÈ™ti È™i creÈ™ti ca-n poveÈ™ti”, organizata de Itsy Bitsy a reuÈ™it sa colecteze peste 3000 de volume de la ascultatori si editurile partenere. Titlurile donate se adreseaza copiilor de toate varstele. De la poveÈ™tile fraÈ›ilor Grimm sau ale lui Creanga ori Ispirescu, la calatoriile lui Jules Verne, Legendele Olimpului sau mici enciclopedii, cartile pot face copilaria mai frumoasa celor peste 300 de copii care traiesc in centrul Valea Plopului.

“BitDefender a fost intotdeauna aproape de comunitatile care au nevoie de ajutor. Sustinem proiectele ce vin in sprijinul acestora si aduc beneficii celor din jur si ne bucuram ca solutia noastra de securitate ofera copiilor din acest centru un mediu sigur de utilizare si navigare pe Internet”, a declarat Razvan Valceanu, Country Manager Romania, BitDefender.

Biblioteca a fost dotata cu mobilier, carti, un calculator, software de invatare si securitate, toate acestea fiind realizate cu ajutorul partenerilor implicati in aceasta campanie initiata de radio Itsy Bitsy si organizata cu sprijinul Fundației Vodafone si al Fulga.

Centrul din Valea Plopului gazduieste peste 300 de copii orfani de toate varstele, care locuiesc fie cu un asistent maternal in casele din tabara, fie in familii adoptive din zona. Copiii traiesc din donatii si sunt pastoriti de parintele Nicolae Tanase, cel care a fondat acest asezamnt social. Mai multe detalii despre centru gasiti pe www.valeaplopului.com.

***
Despre BitDefender
BitDefender este producatorul uneia dintre cele mai rapide Si eficiente linii de solutii de securitate a datelor atestate pe plan international. Inca de la inceputurile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de asteptari si a ridicat standardele in materie de preventie a pericolelor informatice, viteza de reactie si actualizare usoara. In fiecare zi, BitDefender protejeaza milioane de utilizatori individuali si companii din intreaga lume, oferindu-le posibilitatea unei experiente digitale in deplina siguranta. Solutiile BitDefender sunt distribuite printr-o retea globala de parteneri (distribuitori si reselleri) in peste 100 de tari din intreaga lume. In Romania, solutiile BitDefender sunt disponibile prin partenerii de distributie: Asesoft Distribution, SCOP Computers, RHS Company, Aline Distribution, Agis Computer si in urmatoarele lanturi retail cu acoperire nationala: Altex/Media Galaxy, Depozitul de Calculatoare, Domo, Carrefour, Metro, Twister Si Auchan.

Despre Itsy Bitsy
Itsy Bitsy este singurul post de radio din Romania dedicat copiilor si parintilor. Itsy Bitsy este “cel mai tare loc de joaca”, dar si un mediu sanatos pentru copii. Itsy Bitsy este un mijloc suplimentar de educatie si un ajutor pentru parinti. Grila de programe urmareste o zi obisnuita din viata unui copil.

http://www.bitdefender.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *