RETETE CULINARE

Biscuiti sarati – aperitiv

Ingrediente:

– 250g unt

– 4 oua

– 3 pachete de praf de copt
– 3 buct£i de branza
– 1 pahar mic ulei
– 1 pahar mic de apa
– 1 kg de faina
– sare.

Preparare:

Se bat 3 oua cu sare, se adauga branza rasa, praful de copt, uleiul si untul topit.Se mai bate cateva min apoi se adauga faina cu grija pana se obtine o coca moale. Se intinde in foaie subtire pe masa si se taie cu cutirul sau cu forma biscuiti care se aseaza in tava la cuptor, pe hartie de copt. Se ung cu o pensula cu galbenus de ou si se presara cimbru. Se coc la foc iute pentru 15 min.

Dupa ce se racesc se pastreaza intr-o cutie inchisa.

Incearca si saratele de la Lila!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *