Concerte

Biletele la concertul lui Iron Maiden in Bucuresti, pe sfarsite!

La doar o luna de la punerea in vanzare a biletelor pentru concertul Iron Maiden, toate biletele din Gazon A – zona din fata scenei – s-au epuizat!  In urma numeroaselor cereri primite din partea fanilor in ultimele zile, Emag!c Entertainment, organizatorul concertului, a solicitat managementului Iron Maiden acordul pentru suplimentarea numarului de bilete alocate acestui sector.

 

Saptamana aceasta managementul trupei a aprobat aceasta solicitare, si fanii care nu au cumparat inca bilete mai o sansa de a prinde un loc in fata scenei: capacitatea zonei a fost marita cu 1000 de locuri! Biletele suplimentare vor fi puse in vanzare incepand de miercuri, 23 ianuarie.

 

In septembrie anul trecut, Iron Maiden a anuntat noul turneu mondial al trupei, “Somewhere Back in Time”, turneu care va cuprinde si Romania pe data de 4 august. Concertul va avea loc pe Stadionul Cotroceni din Bucuresti si promite fanilor legendarei trupe rock o experienta de neuitat! Spectacolul se va concentra in special asupra pieselor Iron Maiden din perioada anilor ’80 si va beneficia de celebra scena egipteana folosita in cadrul turneului “Powerslave”.

 

Pentru concertul Iron Maiden sunt disponibile cinci categorii de bilete la preturile de 50, 75, 130, 180 si 240 de lei. Ele pot fi achizitionate de pe site-ul www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *