Concerte, LifeStyle, MUZICA

BILETE VIP CLUB LA MICHAEL BOLTON

Au fost puse in vanzare biletele VIP CLUB la concertul lui Michael Bolton, „ Bolton Swings Sinatra”, ce va avea loc la Brasov in data de 7 Iulie pe Arena Sportiva ‘ION TIRIAC’, cu incepere de la ora 21:00 .

Datorita unei cereri foarte mari de bilete din partea unor personalitati din lumea business-ului si cea a show bussines-ului, organizatorul concertului, Pro Show Music a creat un sector special pentru 100 de spectatori, cu locuri la mese. Vor fi in total 20 de mese. Fiecare masa va avea 5 locuri si conditiile vor fi aceleasi ca la un spectacol in Las Vegas, ocupantii putand sa comande diverse cocktail-uri si aperitive chelnerilor ce ii vor servi. Pretul acestor bilete va fi de 200 de roni pana la data de 1 iulie, dupa aceasta data urmand sa se dubleze.
Hotararea crearii acestui spatiu a venit din dorinta de a intra in atmosfera unui show comparabil cu cele de la Las Vegas, asta tinind cont ca spectacolul cantaretului american este dedicat celebrului Frank Sinatra, supranumit si „The Voice”, un cantaret la ale carui spectacole se rezervau bilete chiar si cu un an inainte..

Michael Bolton va fi cazat la hotelul ARO din Brasov, urmand sa ocupe apartamentul prezidential, un apartament de 200 de metri patrati, special pregatit pentru o vedeta de talia sa.

Bolton a vandut peste 52 de milioane de albume in intreaga lume, a primit 20 de discuri de platina doar in Anglia, a castigat zeci de premii, dintre care 2 Grammy, pentru cel mai bun solist, cantecele sale au fost difuzate de peste 5 milioane de ori, au umplut 50.000 de ore de emisie, care s-ar putea traduce in 5,7 ani de emisie continua, si asta este o statistica de acum cativa ani.

Biletele la acest spectacol au preturi cuprinse intre 40 si 200 de RON si se gasesc in magazinele Flanco din toata tara, casele de bilete VREAU BILET.ro din Bucuresti, online la www.bilet.ro, www.vreaubilet.ro si in Brasov la Teatrul Dramatic, Libraria St. O. Iosif si in Piata Sfatului.

www.proshowmusic.ro
http://www.bilet.ro/concerte/9/82

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *