Concerte

Bilete la evenimentele lunii iunie la Germanos

Cea de-a doua jumătate a lunii iunie este plină de evenimente la care puteţi participa, biletele fiind disponibile la Germanos, prin intermediul serviciului G-ticket.

Găsiţi bilete la Germanos şi pentru concertele My Dream şi Ali Campbell – The Legendary voice of UB40, ce au loc la Sala Palatului, pe 15, respectiv 16 iunie – iar dacă sunteţi din Timişoara sau vă aflaţi în vizită aici, G-ticket vă pune la dispoziţie bilete la spectacolele ce au loc la teatrul Naţional din oraş – Iaacovi şi Leindental sau Switch.

Şi Teatrul Naţional de Operetă din Bucureşti are programate spectacole interesante: Maria de Buenos Aires, Paris, Mon Amour, Rebecca şi Supermarket. Iar la Sala Radio vor concerta Dan Grigore, respectiv Alexandru Tomescu şi Tiberiu Soare împreună cu Orchestra Naţională Radio.

Detalii suplimentare despre concertele lunii iunie, la care biletele pot fi achiziţionate prin intermediul G-ticket, sunt disponibile în toate magazinele Germanos, precum şi pe site-ul www.eventim.ro.

G-ticket este un serviciu lansat de Germanos în urmă cu 3 ani, în parteneriat cu Eventim – cel mai important jucător european de pe piaţa de ticketing a spectacolelor live şi entertainment.

Alături de produsele telecom şi produse digitale asociate, gama de servicii oferită de Germanos Telecom România include: G-Garanţie pe viaţa – garanţie pe toată durata utilizării telefonului mobil, G-agenda plus – transferul conţinutului multimedia dintr-un telefon mobil în altul, G-service tehnic, G-plata facturilor – pentru serviciile COSMOTE şi Romtelecom, G-creditare – posibilitatea achiziţionării produselor în rate sau G-ticket – bilete la
marile evenimente, G-precomandă – oferă în avanpremieră cele mai noi produse de telefonie.

În România, GERMANOS este prezent din 1996, devenind principala reţea de retail şi distribuţie de produse şi servicii de telefonie mobilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *