Concerte, MUZICA, Vedete

Bilete la Andy Fletcher

Andy Fletcher, membru al grupului Depeche Mode, va canta in Romania pe 18 (Bucuresti) si 20 (Cluj) octombrie.

Biletele la cele doua evenimente pot fi achizitionate online, pe site-ul myticket.ro si costa, 80 RON pana in data concertului. Daca le cumparati fix in ziua spectacolului veti plati 100 RON pentru un bilet.  De la sfarsitul acestei saptamani biletele vor fi disponibile si in reteaua magazinelor Diverta.

Organizatorul evenimentului, Emag!c Entertainment anunta ca show-ul din Bucuresti va avea loc la Kristal Glam Club. urmeaza sa anunte locurile in care va canta Andy Fletcher.

Initial se vorbise pentru 3 concerte, insa Andy a preferat doar doua, dorindu-si o zi libera dedicata vizitarii obiectivelor turistice din Romania.

Timp de 25 de ani, Andy Fletcher a fost considerat motorul care a tinut in viata trupa Depeche Mode, el indeplinind si rolul de “contabil” in turneul “Devotional ” din 1993.

Fletch promite fanilor “a special night”: un “DJ set de dormitor”, un mix al pieselor sale preferate, de la Blur si Madonna pana la New Order si Gnarls Barkley, party din care evident nu vor lipsi hiturile Depeche Mode!

Pe langa Depeche Mode, Andy Fletcher a lansat un album solo, intitulat “Toast in Hawaii”. Cand nu se afla in turneu cu Depeche Mode, Andy este Dj, calitate in care va veni si acum in Romania.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *