Evenimente

Bijuterii spectaculoase din ….. fosile

Cei care nu s-au decis inca ce cadou sa cumpere de Sfanta Maria, pot alege o bijuterie unicat de la expozitia cu vanzare „Vara Cristalelor”, deschisa la Muzeul National de Geologie. De aici se pot achizitiona bijuterii din diamante, rubine si topaz, bijuterii realizate manual si inele din ….fosile.

Mai precis, din bucati de amoniti piritizati, vechi de 160 de milioane de ani, care provin dintr-o mina (Dubrovska) din Rusia. Preturile variaza intre 35 si 50 de lei.

Expozitia cu vanzare ”Vara Cristalelor” poate fi vizitata pana pe 8 august 2010, in intervalul orar 10.00 – 20.00 (ultima intrare 19.30). Accesul se va face prin intrarile laterale ale Muzeului National de Geologie, pretul unui bilet fiind de 4 lei.
Informatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 021/212.89.52.

Parteneri media: Romantic Fm, Radio România Cultural, Radio Smart FM, Radio Itsy Bitsy, Jurnalul Naţional, Şapte Seri, comunicatedepresă.ro, Port.ro, onlinegallery.ro, calendarevenimente.ro, copilul.ro, clopoţel.ro, calificativ.ro, grădiniţe.com, Ghidul Oraşelor, www.isoscel.com , Elixir Press

Muzeul National de Geologie adaposteste principalele colectii geologice din Romania, adunate timp de peste 100 de ani, incepand cu anul 1880, incluzand esantioane de mare valoare preluate succesiv din colectiile Biroului geologic si ale Institutului Geologic. Colectarea, conservarea si studierea esantioanelor a demarat o data cu infiintarea, in 1906, a Institutului Geologic al Romaniei.

021/2128952
www.geology.ro/ www.igr.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *