LifeStyle

Biborteni Romania a lansat Limo, o limonada gata preparata

Biborteni Romania a lansat Limo, o limonada gata preparata din apa minerala Biborteni decarbogazificata partial, suc si pulpa de lamaie. Biborteni te scuteste de efortul de a stoarce lamaile si de a amesteca sucul obtinut cu apa si zahar si iti ofera o limonada gata facuta, dar care pastreaza gustul autentic al bauturii cu suc de lamaie, atat de populara.

Noua limonada cu apa minerala Biborteni se adreseaza, in primul rand, persoanelor tinere, dinamice, ce isi doresc sa se mentina sanatoase si in forma.
Sticla are un design deosebit ce se aseamana cu un storcator de citrice si astfel atrage atentia consumatorului si se diferentiaza de produsele din aceeasi categorie.
Disponibila in variantele de 0,5 si 1,5 litri, Limo te improspateaza si iti potoleste setea. Ingredientul de baza, apa minerala Biborteni, este o importanta sursa de calciu, magneziu, sodiu si potasiu, minerale esentiale pentru buna functionare a organismului.
Limo este o bautura ce contine vitamina C, nu contine coloranti si are termen de valabilitate de trei zile din momentul deschiderii sticlei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *