Vedete

Bianca Drăguşanu, vedeta momentului

Bianca Drăguşanu a avut cele mai mai multe apariţii în presă în perioada 1 februarie – 6 august, în detrimentul vedetelor serioase. Asistenta lui Dan Capatos a fost mai mediatizată decât Mihaela Rădulescu, Andreea Raicu şi Andreea Marin la un loc, potrivit unui studiu realizat de MediaIQ. Cele mai vizibile personaje feminine din mass-media în ultimele şase luni nu sunt femei care s-au remarcat prin ceea ce ştiu să facă, prin meseria lor, ci mai degrabă prin ceea ce nu ştiu. Dintr-o listă de 30 de nume, mai mult de jumătate au intrat în showbiz pentru că şi-au pus silicoane, s-au dezbrăcat prin tabloide sau au avut relaţii cu bărbaţi cunoscuţi.

Unele dintre ele – pentru că nu se pricepeau la nimic – au fost „sursă de inspiraţie” pentru o nouă meserie: cea de asistentă TV. În această breaslă au „evoluat” Andreea Mantea, „mama natură” Roxana Ionescu, Andreea Tonciu, Ramona Gabor, Adelina Pestriţu (fostă Vârciu), Daniela Crudu şi, mai recent, Bianca Drăguşanu.

Potrivit  monitorizării realizate de serviciul de media intelligence MediaIQ, Bianca Drăguşanu a fost cea mai mediatizată femeie din lumea mondenă în perioada 1 februarie – 6 august 2010.

Studiul MediaIQ a luat în considerare peste 600 de surse (presă, TV, bloguri, agenţii de presă, variantele online ale celor mai importante publicaţii naţionale şi locale, dar şi ale principalelor televiziuni).

Via Adevărul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *