Vedete

Beyonce Knowles, spargatoare de greva

Desi este posibil ca scenaristii sa picheteze in fara salii unde se va desfasura ceremonia inmanare a premiilor Grammy, Beyonce si Foo Fighters au confirmat participarea la eveniment.

Conform AccessHollywood, Beyonce si trupa de rock Foo Fighters vor participa la evenimentul prilejuit de acordarea premiilor Grammy, chiar daca scenaristii vor picheta la locul evenimentului.

Mathew Knowles, tatal si managerul artistei R&B, a declarat: “Activitatea Recording Academy este vitala pentru industria muzcii, iar noi intentiona, sa ne alaturam intregii comunitati muzicale pentru a celebra cea de-a 50-a aniversare a premiilor Grammy, care va avea loc in luna februarie. Atat lui Beyonce, cat si celorlalti artisti ai mei, Solange si Trinitee 5:7, li s-a cerut sa participe, si asta intentionam sa facem”.

Dave Grohl de la Foo Fighters va participa si el la marele eveniment al industriei muzicale, fiind implicat si in “My Grammy Moment”, un moment in care un viitor muzician este ales pentru a canta pe scena alaturi de o formatie.

Majoritatea artistilor invitati au declarat ca vor confirma participarea la eveniment abia in momentul in care vor fi puse la punct toate detaliile.

www. vedeta.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *