Vedete

Beyonce Knowles este insarcinata

Beyonce, care s-a casatorit in secret luna trecuta cu Jay-Z , a inceput sa-si permita sa-si faca toate pofele, de cand a aflat ca este insarcinata.

Un prieten al cantaretei a declarat pentru New York Post: “S-a ingrasat mult din cauza sarcinii. De obicei, cand se ingrasa, intra la regim, dar nu si de aceasta data”.

Beyonce a alimentat si mai mult zvonurile ca ar fi insarcinata, dupa ce a fost vazuta la New York saptamana aceasta, cu ceva ce semana a burtica. Un prieten al cuplului a declarat: “Am auzit de la cel putin doua persoane ca Beyonce este insarcinata”.

In urma casatoriei lui Beyonce Knowles cu Jay-Z luna trecuta, Vivica A. Fox a dezvaluit ca nu va dura mult pana cei doi isi vor inmulti familia cu inca un membru, declarand: “Le doresc multi, multi ani de fericire, si cativa copii. Cred ca va fi o gravida foarte draguta, la fel ca Jennifer Lopez si Halle Berry ”.

Totodata, s-a zvonit ca cei doi s-au grabit sa se casatoreasca deoarece Beyonce vroia ca relatia lor fie legalizata inainte ca burtica ei sa iasa la iveala.

Anul trecut, Beyonce Knowles a marturisit ca nu il va presa pe Jay-Z sa faca copii: “Nu poti sa grabesti un barbat, fie ca e vorba de o relatie, casatorie sau copii. Cand va fi pregatit, te va anunta”.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *