Vedete

Beyonce Knowles, cea mai stilata vedeta in 2007

Beyonce a fost aleasa cea mai bine imbracata celebritate a anului 2007, in timp ce Britney Spears a primit premiul pentru cel mai socant eveniment al anului in materie de stil pentru ca s-a ras pe cap.

Lista realizata de revista People va aparea la sfarsitul acestei saptamani si va da cate o ‘porecla’ fiecarei celebritati incluse. Beyonce, 26 de ani, a fost numita ‘Showstopper’, in timp ce Cameron Diaz – ‘Legs’ (‘Picioare’).

‘Beyonce arata extraordinar ori decate ori iese in public. Ii place sa isi arate formele si este foarte stralucitoare’ a declarat un editor al revistei pentru Reuters.

Anul trecut topul a fost condus de Jennifer Aniston. Printre castigatoarele din acest an s-au numarat celebritati precum Penelope Cruz, Jessica Biel, Drew Barrymore, Jennifer Lopez, Reese Witherspoon, Gwen Stefani sau Ali Larter.

In ceea ce ii priveste pe barbati, Justin Timberlake a fost numit ‘Cel mai ‘trendy’, insa David Beckham a fost ales cel mai bine imbracat star al anului 2007. Lista a fost intregita de Terrence Howard, Johnny Depp, Brad Pitt si George Clooney.

Sursa: www.vedeta.ro  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *