Stiri

BBC Science Focus intră pe piaţa din Ungaria

Începând cu luna septembrie, revista BBC Science Focus este şi pe piaţa din Ungaria, sub licenţa MSG România, parte a Intact Media Group. Science Focus este un produs original BBC, una dintre cele mai mari şi mai credibile organizaţii de media din lume, un standard în peisajul jurnalismului european şi mondial.

BBC Science Focus
BBC Science Focus


Istoria parteneriatului între MSG România şi BBC este de peste şapte ani. În anul 2005, BBC a decis să lanseze prin MSG România prima licenţă Top Gear în Europa şi, pentru prima dată în lume, BBC Good Food şi BBC Good Homes. Începând cu 2010, s-au adăugat licenţele BBC Catalogul de teste Top Gear, BBC Science Focus România şi BBC Science Focus Ungaria.
“Parteneriatul cu BBC se bazează pe încredere şi obiective de business, cele două noţiuni fiind interdependente, conform valorilor BBC şi MSG. Pentru prima dată, BBC oferă unei companii partenere un nou teritoriu, altul decât ţara de origine. Science Focus este doar un prim pas în cadrul unor proiecte de dezvoltare internaţională pe care MSG le are în vedere alături de BBC. Am ales Ungaria pentru că este o piaţă competitivă, dezvoltată şi puternică, iar lucrurile sunt relativ simple, faci sau nu faci performanţă, cale de mijloc nu există!”, a declarat Şerban Barbato, Managing Director MSG România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *