Concerte

B.A.U. & BLANOZ, concert in Irish&Music Pub Cluj-Napoca

Brigada Artistica Urbana (B.A.U.) si BLANOZ, trupe reprezentative ale miscarii de muzica electronica underground prezinta “The Live Drum & Bass Tour 2008”.Intentiile sunt prezentarea unui concept de show original si econventional , promovarea muzicii live de calitate si a unei atitudini pozitive.Evenimentele vor fi compuse din recitalurile celor 2 formatii,continuate de un jam session comun, care se va transforma in After-Party ,pana in zori.
Va invitam sa dansati la aceste evenimente alaturi de vibratiile pozitive generate de B.A.U. si BLANOZ.

Datele turneului sunt:
29 noiembrie – DEVA @ FISCHER’S CLUB
30 noiembrie – CLUJ-NAPOCA @ IRISH MUSIC PUB
1 decembrie – ALBA IULIA @ SESSION
5 decembrie – TIMISOARA @ SETUP VENUE & CLUB
6 decembrie – ARAD @ TABOO CLUB
12 decembrie – BUCURESTI @ FABRICA

B.A.U. (Brigada Artistica Urbana)

B.A.U. creeaza muzica de dans improvizata, inspirata de jazz, funk, dub, hip hop si drum and bass. Un element important in spectacolele trupei este interactiunea cu publiculi. Membrii initiali ai trupei (Alin Margarit, Utu Pascu, Tavi Scurtu, Vlad Trif, alaturi de Alex Dan Mitrofan aka Bozo , canta impreuna din 1995. Componenta actuala ii mai cuprinde pe MC Tina, MC Agent , General Trix, Paul Barbura, etc. Formatia a participat la numeroase festivaluri internationale, de la cele de muzica electronica pana la cele de jazz(cum ar fi TM BASE, Anonim TM 48H, Deva Summer Break, Student Fest, Fan Fest, Stufstock, Zeichensaalfest la Graz, Culture Clash la Pecs, etc.), si a aparut la numeroase party-uri si evenimente de club in Timisoara, Bucuresti, Arad, Cluj si alte orase din tara si din strainatate. B.A.U. a lansat in 2002 albumul Dispersia intr un tiraj limitat, care a fost reinnoit in 2003, are aparitii pe mai multe compilatii,si colaborari pe albumele altor artisti.

BLANOZ
www.blanoz.com

Trupa Blanoz s-a nascut din dorinta unor tineri muzicieni de a face si a promova un altfel de muzica. Fiind una dintre cele mai reprezentative formatii din underground-ul romanesc, a inceput sa activeze in 2002, fiecare concert fiind unic ca muzica si exprimare. Actualmente Blanoz este alcatuit din: the Luky Guy (keyboards,sampler); Jacob J.(bass,double bass); Czerkesz Jimmy (guitar,bass) ; Ati de Chile (drums,percussions) si Marius Alexei, mc Bean (rap, synths) Stilul muzical al trupei este un amestec de ritmuri actuale de tip urban, cum ar fi Drum’n Bass, Hip-hop, Trip-hop, Breakbeat, Ragga, intre altele, cu un mesaj responsabil si constient.

http://www.myspace.com/unusualsuspectsro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *