LifeStyle

Bani & Case, la Sibiu

In perioada 19-21 aprilie 2007, Bani&Case devine pentru 3 zile centrul afacerilor din Sibiu, oferind celor interesati posibilitatea de a lua contact direct cu piata financiara si imobiliara din zona Sibiului.

Avand participanti din domeniul financiar-bancar (banci, asigurari, burse, fonduri, leasing) si participanti din domeniul imobiliar (constructori, developeri, agentii imobiliare, arhitecti, proiectanti), Târgul Bani&Case reprezinta o reuniune de amploare a ofertantilor din domeniu si se adreseaza consumatorului final, dorindu-se a fi o proiectie familiara a dialogului permanent ce trebuie sa existe între cele doua parti.

Conferinta Bani&Case se adreseaza profesionistilor din domeniu, agentiilor imobiliare, constructorilor de locuinte, bancilor, autoritatilor locale. Conceptul conferintei Bani&Case este unic în mediul de afaceri local, prin abordarea totala a tendintelor, evenimentelor si legislatiei din piata imobiliara si financiara . Printre temele abordate la aceasta editie se numara:
«Dezvoltarea urbana si imobiliara a Sibiului»,
«Piata locativa si dezvoltarea ei în Sibiu»,
«Parteneriatul public – privat, motorul dezvoltarii pietei imobiliare locale»,
«Finantarea pietei imobiliare»,
«Visul tinerilor – o locuinta decenta»,
«Strategii de marketing si vânzari în imobiliar».
Organizatorul Exposib va invita sa luati parte la cel mai important eveniment in domeniul financiar-imobiliar de la Sibiu, Bani&Case, in perioada 19-21 aprilie la Casa de Cultura Sibiu, program de vizitare 10-19, acces gratuit.
Pentru mai multe detalii, vizitati www.banisicase.ro sau cotactati
Tel./Fax: 0269/217893
0269/217004
(adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
www.bansicase.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *