Concerte

Baletul Imperial Rus danseaza la Sala Palatului

Iubitorii de balet au sansa unica de a-i vedea vineri seara,in premiera, pe cei mai talentati balerini rusi, cunoscuti in intreaga lume, intr-un spectacol de balet extraordinar. Biletele pot fi achizitionate de la Magazinul Muzica, Unirea Shopping Center et.2, Teatrul National, Sala Palatului, sau se pot face rezervari online pe site-urile, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.vreaubilet.ro

Aproximativ 100 de artisti vor urca pe scena Salii Palatului, vineri, 9mai, incepand cu ora 20:00 in reprezentatia de cinci stele “Romeo si Julieta”, pe care Baletul Imperial Rus o va sustine la Sala Palatului.
Pregatirile sunt in toi, astfel ca dirijorul Valeriy Kritskov a sosit in Romania in urma cu doua zile, pentru repetitiile cu orchestra formata din 52 muzicieni ce se va afla in fosa din fata scenei. Mentionam, ca opera “Romeo si Julieta” este una dintre cele mai complexe din punct de vedere muzical.
De asemenea, in aceasta dupa-amiaza va sosi in tara un tir ce transporta decorurile puse la dispozitie de Teatrul Novaya Opera din Moscova, pentru ca scena Salii Palatului sa imbrace hainele celei mai frumoase povesti de dragoste.
Chiar daca in ultima perioada, diversi organizatori au invadat piata cu spectacole de balet, de o calitate mediocra, lasand un gust amar publicului cumparator de bilete, , organizatorii VreauBilet.ro si TheAgent.ro sunt convinsi ca reprezentatia de vineri seara, va fi incununata de succes, atat datorita balerinilor de un nivel artistic incontestabil cat si al orchestrei in fosa.

Telefon: 0318052979

Email:

Adresa web: http://www.vreaubilet.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *