Concerte

Bailey & Funsta MC, Jay Rome @ Midi Club Cluj by Unusual Suspects

Numele BAILEY este sinonim cu conceptul de drum&bass.Acesta este unul din putinii artisti internationali care si-au construit reputatia exclusiv pe baza talentului de dj.Din 1995 este membru al echipei Metalheadz, al carei sound il reprezinta si in ziua de astazi.In anul 2002 a fost angajat de BBC 1Xtra pentru a avea propria emisiune.Aceasta are loc saptamanal , in fiecare miercuri de mai bine de 8 ani si i-a adus premii ca si Best radio show (in fata dj-lor ca si Hype sau Grooverider) si Best Radio Station.
Evolutia naturala l-a dus pe dj in zona productiei audio, scotand astfel pe piata piese la labeluri ca si Full Cycle, Metalheadz sau CIA, incepand cu anul 2003. Talentul sau i-a adus recunoastere si respect la nivel mondial, deschiderea spre diversitatea in drum&bass si capacitatea de a crea o adevarata poveste in fiecare set il fac sa fie un preferat al cluburilor de pe toate continentele.

FUNSTA MC

Un jedi al microfonului, MC FUNSTA a descoperit pasiunea de a fi mc la varsta de 7 ani si a inceput sa scrie versuri in 1995.De-a lungul anilor a castigat respectul mc-ilor din scenele hip-hop, grime si drum&bass ale Marii Britanii.
Versurile inteligente si pline de seminificatie, precizia, viteza, prezenta scenica l-au propulsat in a fi unul din cei mai in forma , consecventi si solicitati mc din scena drum&bass.A fondat grupul UNCZ (Uncotrolabelz) alaturi de Skibadee, Ruffstuff si Harry Shotta.
Supranumit “The drum&bass Obi-Fun-Kenobi” , Funsta aduce din viitorul indepartat un spectacol exploziv, captivant, o lectie de “entertainment”.
Acesta pregateste noul sau album de studio, lansand deja un pre-album gratuit Having Fun! De asemenea Fun lucreaza alaturi de BAILEY la BAR:RAGE 4 (seria sa de mixuri drum&bass), consfintiind astfel o veche colaborare si prietenie

JAY ROME

Jay Rome este fondatorul casei de discuri Blu Saphir.
Este un artist international, promovand soundul Blu Saphir din SUA pana in Brazilia , din Argentina pana Estonia.
Astfel vorbim despre liquid drum&bass alert, condimentat cu elemente funk, reggae sau vocale.
Constantele seturilor lui Jay Rome sunt dinamismul, precizia si “vibeurile corecte”, acesta transmitand publicului placerea de a asculta si dansa pe o muzica pozitiva.
A fost prezent pentru prima data la Cluj in anul 2009 , fiind revelatia serii alaturi de Black Sun Empire!

DOWN

DJ Down este membru fondator si rezident Unusual Suspects. Este unul dintre
cei mai vechi si consecventi dj de breakbeat din Romania. Cu o activitate muzicala de peste 12 ani pe scena din tara (gig-uri in principalale orase din RO) dar si de afara (HU), participari la cele mai importante fest-uri (TMBAse, Delahoya,Peninsula, Summerbreak etc), se poate spune ca Dj Down si-a castigat un loc aparte in scena romaneasca. A participat la evenimente alaturi de nume ca: Freestylers, Ed Rush, Aquasky, Big Bud, BSE, Noisia, Chase&Status, Dillinja, London Elektricity printre multi altii si este responsabil alaturi de Unusual Suspects de organizarea de evenimente in Cluj-Napoca incepand cu anul 2003. De asemenea din anul 2008 a pus bazele unui nou proiect muzical,axandu-se in principal pe productie.

PRET BILET
– 15 RON INAINTE DE 00:00; 25 RON DUPA 00:00!

Club MIDI Cluj
CLUBUL NR.28 IN LUME! (DJ MAG 2010)
– Capacitate 1200 persoane
– Soundsystem Funktion One
– 25 proiectoare + visuals de ultima generatie
– Aer conditionat
– Garderoba
– Intrare +18 ani!
– Atitudine pozitiva , NO VIOLENCE, NO POGO!
www.clubmidi.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *