Concerte

Who’s Bad – memorial Michael Jackson la Sala Palatului

In data de 17 martie 2010, la Sala Palatului legenda Michael merge mai departe. Trupa tribut no1 in lume – WHO’S BAD a inclus in turul sau mondial si Bucurestiul. Isteria creata in jurul mortii regelui pop naste si mai multa sete pentru tot ceea ce a creat artistul. De la o simpla manusa pana la mii de oameni care vor sa fie/danseze/cante ca el. Astfel s-a nascut si trupa Who’s Bad o trupa special fondata pentru a reconstrui intregul brand Michael, singura de altfel recunoscuta de insusi regele pop. Acestia vor sosi la Bucuresti pentru un show ce isi propune a fi de neuitat pentru fanii lui Michael.

Who’s Bad – Cine sunt ei? Un grup format din 7 persoane, ce a fost fondat acum 6 ani de catre Vamsi Tadepalli pentru a recrea muzica, coregrafia, pe scurt – legenda Michael Jackson, din zilele cand facea parte din Jackson 5 pana cand facea furori cu Thriller. Baietii sustin anual cate 150 de concerte in toata lumea, de la Singapore la Birmingham si New York, majoritatea fiind sold-out cu mult timp inainte. Ultimul lor show, din Taiwan – ce a avut loc anul acesta, s-a desfasurat in fata a peste 20.000 de fani Michael Jackson.
Pentru a vedea exact cine sunt acesti baieti si ce fac ei mai exact, va trebui sa faceti cunostinta cu fiecare in parte pentru ca si-au propus sa fie la fel de celebri precum Michael.

Darion Alexander s-a nascut in Youngstown Ohio si acum locuieste in Carolina de Nord, Iubeste muzica la fel de mult precum iubeste viata si declara: Muzica e viata meace cadou minunat.

JoBel, pe numele lui adevarat – Joseph Bell este originar din Hartford Connecticut, iar in prezent locuieste in Atlanta Georgia. Este cantaret, dansator, compozitor si actor si este o copie fidela a regelui pop. Canta la fel ca el si poate atinge chiar si notele inalte. Pentru a-si imbunatati performantele acesta a luat lectii chiar de la coregraful lui Michael – Travis Payne si de la unul dintre dansatorii regelui – Frank Gatson, care in prezent este coregraful lui Beyonce.

Nyk Baglio s-a nascut si a cresut in New York. El si-a dat seama ca iubeste muzica la varsta de 5 ani, cand canta la pian si la tobe. A fost apoi selectat sa studieze tainele tobelor la o universitate din Miami. Acum locuieste in Carolina de Nord si merge in toate turneele cu trupa tribut MJ numarul unu in lume.

Patrick Cross a luat contact cu muzica inca de cand era in pantecele mamei lui. El iubeste fiecare pas al aventurii sale si se simte cu adevarat norocos ca poate performa in fiecare seara cu muzicieni atat de buni precum colegii lui. Patrick isi doreste ca fiecare show pe care il fac sa fie de neuitat pentru cei care au venit sa ii vada.

Ray McCall a inceput de la varsta de 12 ani sa cante la trompeta si mai apoi in corul scolii. Aceste experiente aveau sa fie doar inceputul acestei aventuri, muzica jucand acum cel mai important rol in viata lui. A primit o multime de premii si distinctii si a studiat alaturi de cei mai buni muzicieni din Carolina de Nord.

Cantaretul, dansatorul si compozitorul Taalib York a inceput sa cante de la varsta de 7 ani, imitandu-l pe idolul lui, Michael Jackson. Si-a dezvoltat vocea cantand in engleza si araba si in acelasi timp a inceput sa stapaneasca si arta dansului. Dupa absolvirea liceului el a inceput sa compuna pentru artisti hip hop si sa faca si orchestratii. In afara de acest lucru el a castigat si numeroase premii de la concursurile de dans la care a participat cu echipele lui. Cand Taalib este pe scena se vad foarte clar asemanarile dintre el si Michael si toata lumea conchide: Este uimitor.

Vamsi Tadepalli este o combinatie de creativitate, profesionalism si versatilitate. S-a nascut si a crescut in Carolina de Nord. El este primul membru al familiei nascut in America, avand in vedere ca parintii lui provin din India. De la o varsta foarte frageda el a studiat muzica indiana clasica si de asemenea, dansul. Accentul pe care acesta l-a pus pe improvizatie a avut o contributie importanta in pasiunea lui Tadepalii pentru jazz – muzica clasica improvizata a Americii. In 2003 el a fondat Who’s Bad, un grup dedicat exclusiv interpretarii muzicii regelui pop. El este atat manager cat si saxofonist, coregraf si canta si la clapa.

Show-ul lor de 90 de minute include toate melodiile cunoscute ale lui Michael Jackson:
ABC, Another Part of Me, Bad, Beat It, Ben, Billie Jean, Black or White, Blame it on the Boogie, Butterflies, Can You Feel It, Dancing Machine, Dirty Diana, Dont Stop Til You Get Enough, Earth Song, The Girl is Mine, Human Nature, Heartbreak Hotel, I Cant Help It, Ill Be There, I Want You Back, Jam, The Lady in My Life, The Love you Save, Man in the Mirror, Never Can Say Goodbye, Off the Wall, PYT, Remember the Time, Rock With You, Shake Your Body Down, Shes Out of My Life, Smooth Criminal, Thriller, Wanna Be Startin Something, The Way You Make Me Feel, Working Day and Night, You Are Not Alone, You Rock My World.

Anul care urmeaza este un an plin pentru Who’s Bad. Ei au deja programate sute de show-uri in intreaga lume si cu greu au gasit o zi libera pentru a veni in Romania. Ne-au promis insa ca vor da tot ce e mai bun din ei si vor face un show de neuitat pentru toti fanii Michael Jackson.

Special pentru fani, cele mai bune locuri in sala vor fi puse in vanzare incepand de vineri, 30 octombrie pana pe data de 5 noiembrie doar pe www.bilete.ro si www.eventim.ro. Preturile acestora pornesc de la 80 de lei si ajung pana la 260 lei, in functie de categorie. Incepand cu data de 6 noiembrie, biletele se vor mai putea gasi si la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinele Germanos si Vodafone, Librariile Carturesti si online pe www.blt.ro, www.vreaubilet.ro, www.myticket.ro si www.calendarevenimente.ro.

One Comment

  1. MJ ESTE O LEGENDA.O LEGENDA CARE NU VA FI UITATA NICEODATA EL VOIA SA APRINDA LUMINITA DIN FIECARE SUFLET.NIMENI NUL VA MAI UITA PE MJ! AS VREA SA SE DEA UN CONCERT IN ONOAREA LUI PENTRU TOTI FANI DE PETRUTINDENI! 0I LOVE MJ. VA FI GREU DE INTRECUT DAR EL A MUNCIT MULT A AVUT ACEST HAR DE A CANTA SI A DANSA.SI NIMENI NU LA PUTUT INTRECE SI NIME NUL VA INTRECE PENTRU CA EL MJ E ESTE O LEGENDA CE NU VA FI UITATA NICEODATA!DUMNEZEU TATAL CERESC SAL ODIHNEASCA IN PACE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *