Stiri

Avance – cea mai bună gamă de electrocasnice de la Philips

Cea mai bună gamă de la Philips, noua gamă de electrocasnice Avance, este acum în România. Şi tu poţi privi gătitul ca pe un hobby şi mâncărurile sănătoase, preparate în casă, ca pe o obişnuinţă, pentru că ai un robot de bucătărie, un aparat de gătit cu abur, un blender şi un storcător cu ajutorul cărora felurile tale de mâncare preferate necesită atât de puţin efort la preparare, iar rezultatele sunt întotdeauna pe gustul tuturor.
philips avance

Fie că îţi doreşti să pregăteşti o cină completă, testând feluri sofisticate de mâncare şi reţete complicate, fie că pur şi simplu ai nevoie de ceva rapid şi delicios, de exemplu o salată sănătoasă sau un suc proaspăt de fructe, electrocasnicele Philips din gama Avance oferă soluţii versatile pentru toate nevoile tale în bucătărie.

Noul robot de bucătărie Philips Avance HR7778
Cel mai avansat model de robot de bucătărie de la Philips te uimeşte cu o multitudine de accesorii care te ajută să pregăteşti o varietate impresionantă de mâncăruri, proaspete, sănătoase şi gustoase, preparate în casă, pentru familia ta. Îndeplineşte, cu succes, 35 de funcţii de preparare, de la baterea albuşului şi frământare, la tocare, feliere, amestecare şi multe altele, ajutându-te să prepari o gamă largă de reteţe, inclusiv prăjituri, pâine, spume, frişcă, băuturi şi sosuri. Pentru a te ajuta să economiseşti timp când prepari cocktail-ul tău preferat, noul robot de bucătărie Philips are accesoriu profesional pentru sucuri şi buton presetat pentru spargerea gheţii. De asemenea, pentru frământarea aluatului, este dotat cu o nouă spirală metalică inovatoare şi buton presetat.
Cele 4 discuri din oţel inoxidabil (1 disc reversibil pentru raderea tuturor tipurilor de legume, 1 disc de mărunţire pentru cartofi şi brânză, 1 disc de feliere julienne şi 1 disc pentru felierea cartofilor pentru prăjit) îţi asigură rezultate optime în materie de procesare a alimentelor, iar curăţarea de după, graţie faptului că toate accesoriile sunt compatibile cu maşina de spălat vase, este cu atât mai uşoară. În plus, graţie capacităţii mărite a bolurilor pentru aluat şi pentru lichide (1.7 kg si 2 l), pregăteşti, într-o singură rundă, preparate pentru întreaga familie, fără a mai fi nevoie să reiei activitatea pentru a completa porţiile tuturor.
Preţ: 1079 lei

Noul aparat de gătit cu abur Philips Avance HD9190
Preia rolul de bucătar în locul tău, îţi aduce cel mai pur gust şi păstrează valoarea nutritivă a alimentelor preparate la abur. Alege programul de bucătar şef, iar aparatul va prepara alimentele la combinaţii optime de timp şi temperatură. Sau alege un program de masă şi prepari o masă întreagă la duratele potrivite. Partea cea mai bună a acestui aparat este că poţi prepara mai multe feluri de alimente în acelaşi timp, fără a-ţi face griji în legătură cu timpul necesar de fierbere al fiecărui aliment în parte. Atunci când aparatul a atins temperatura potrivită şi timpul necesar preparării unui anumit tip de aliment, se opreşte automat. În plus, intensificatorul de arome şi setările prestabilite pentru fiecare tip de aliment (carne, cartofi) te ajută să obţii de fiecare dată gustul şi consistenţa perfectă a mâncării tale favorite. Cu funcţia de păstrare la cald, poţi menţine mâncărurile calde până la servirea mesei.
Preţ: 749 lei

Noul blender Philips Avance HR2096
Prepară aproape orice, de la fructe şi legume, la gheaţă. Funcţia sa, cu mai multe viteze, permite amestecarea, zdrobirea şi tăierea alimentelor, pentru o amestecare perfectă, la aproape orice consistenţă doreşti, rezultând un amestec cu până la 50% mai fin[i]. Blender-ul Philips Avance are control variabil al vitezei şi vas unic, cu o capacitate de 2 l, fabricat din sticlă foarte rezistentă care permite procesarea alimentelor fierbinţi. Lama cu triplă acţiune, plasată descentrat în vas, va crea turbulenţe şi va amesteca ingredientele în cel mai eficient mod. În plus, în pachet vei găsi şi o spatulă pentru amestecarea uşoară a ingredientelor, care te ajută să pregăteşti totul în timp record, fără a face compromisuri în ceea ce priveşte calitatea.
Preţ: 469 lei

Noul storcător de fructe Philips Avance HR1870
Vine cu accesoriu de stoarcere pentru citrice şi nu dă greş atunci când vine vorba de prepararea unor sucuri delicioase şi sănătoase, rapid şi fără prea mare efort. Îţi oferă cu 10% mai mult suc[ii], oferindu-ţi 2.5 litri de suc într-o singură tranşă. Tubul mare de alimentare îţi permite procesarea fructelor şi legumelor întregi, iar motorul puternic, de 700W, îţi oferă o eficienţă şi rapiditate. În plus, sita inovatoare, uşor de curăţat, suprafeţele netede şi colectarea pulpei într-un singur loc, eficientizându-i îndepărtarea, face ca procesul de spălare şi curăţare să fie gata în mai puţin de un minut.
Preţ: 887,15 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *