AUTO

Autostrada Transilvania: ce zice ambasadorul SUA

Ambasadorul SUA, Mark H. Gitenstein apreciază decizia Guvernului României de a adopta o nouă metodă de plată pentru Autostrada Transilvania, ca parte a pachetului de propuneri acceptate de firma americană Bechtel. Acordul preliminar trebuie ratificat de către Guvernul României, iar în acel moment se va pune la punct acordul final.

Autostrada Transilvania

„Mă bucur că Bechtel şi Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii au reuşit să identifice împreună o soluţie în cazul acestui important proiect. Rezultatul este un succes pentru toate părţile, în special pentru cetăţenii români care se vor bucura de beneficiile unui sistem modern de autostrăzi în acele regiuni ani de zile de acum înainte,” a declarat ambasadorul Mark Gitenstein.

„O felicit pe doamna ministru Anca Boagiu pentru rolul important pe care l-a avut în obţinerea acestui progres. Ea asigură realizarea unei autostrăzi de înaltă calitate acordând atenţie şi costurilor pe care le implică proiectul pentru România. Încurajez ferm Guvernul României să adopte acest acord şi să asigure aplicarea sa fără probleme în acelaşi spirit al parteneriatului şi pragmatismului care a dus la acest acord. Acum scopul nostru ar trebui să fie finalizarea acestor segmente ale Autostrăzii Transilvania fără întârziere.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *