Evenimente

AUTOSHOW te indeamna sa TRECI PE VERDE!

Joi, 22 mai, apare pe piata numarul 200 al revistei Autoshow, eveniment care ne-a determinat sa lansam si campania TRECI PE VERDE!.

Treapta 1 a acestui proiect este reprezentata de reamenajarea unei portiuni din Parcul Drumul Taberei, prin plantarea de arbusti, flori si insamantarea cu gazon.

Asa cum ai putut citi in paginile revistei Autoshow, industria auto si-a indreptat in acest an foarte mult atentia catre combustibilii alternativi si catre asa numitele eco-caruri, Salonul Auto de la Geneva fiind o dovada clara a acestei tendinte. Pana vom ajunge, insa, sa utilizam in masa eco-caruri, putem sa ne gandim cum sa improspatam aerul prin amenajarea de zone verzi si cum sa dam o mana de ajutor pentru impadurirea zonelor exploatate masiv.

Aloca-ti sambata, 24 mai, cateva minute pentru a lua parte la un proiect menit sa dea un suflu nou Parcului Drumul Taberei.

In doar 10 minute poti schimba fata unui parc, este suficient sa plantezi alaturi de noi unul din cei 200 de arbusti.

Te asteptam la ora 11:00 in zona foisorului din Parcul Drumul Taberei pentru a demara campania TRECI PE VERDE!

Treapta 1 din TRECI PE VERDE! se va desfasura in intervalul 11:00 -19:00 fiind pregatite pentru public o serie de actiuni menite sa atraga atentia asupra campaniei.

RSVP: Gabriel Iova, 0742.204.434, gabriel.iova@burda.ro

Burda Romania este un trust de presa german ce tipareste in prezent peste 23 de titluri periodice printre care IOANA, COOL GIRL, MEN’S HEALTH, AUTOSHOW, PRACTIC IN BUCATARIE.

www.burda.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *