LifeStyle

Autocare si microbuze de inchiriat

Site-ul www.Autogari.RO găzduieşte calatalogul posesorilor de autocare unde puteţi găsi peste 100 de oferte de închirieri autocare şi microbuze.

Chiar dacă sunteţi organizator de evenimente ce închiriază primul autocar, o agenţie de turism, sau un client frecvent al curselor charter, Autogari.RO te pune în legatură cu peste 100 proprietarii de autocare din întreaga tară.

La adresa http://inchirieri.autogari.ro puteţi să:
• Trimiteţi cereri de ofertă la mai multe companii simultan
• Aflaţi informaţiile de contact ale companiilor proprietare
• Căutaţi companiile locale după tipul de autovehicul dorit
• Aflaţi specificaţii detaliate despre flote, dotări şi preţuri
• Identificaţi companiile care deţin autocare proprii

Operatorii de transport se pot înscrie gratuit in acest catalog. Companiile abonate pot, în plus, să primească direct cererile de ofertă şi pot consulta rapoartele privind eficacitatea anunţului. Operatorii interesaţi pot găsi mai multe informaţii la adresa http://companii.autogari.ro .

Autogari.RO este cel mai complet portal specializat în informarea on-line privind transportul de persoane în trafic interurban şi internaţional. Usor de folosit, el se adresează tuturor celor care doresc sa se informeze, sa faca rezervari sau chiar sa inchirieze un autocar. Autogari.RO este un site gestionat de SC BILETERIA SRL, o companie specializata in dezvoltarea solutiilor software si furnizarea serviciilor on-line.

http://www.autogari.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *