Evenimente

Aurora Shopping Mall din Buzau – unul dintre cele mai luxoase mall-uri din tara

Deschis la finalul anului trecut de catre Cometex pe o suprafata comerciala de peste 40 000 de mp, Aurora Shopping Mall  a devenit deja centrul de referinta al cumparaturilor din Buzau. Prezenta unor ancore precum Carrefour, Altex, Intersport, Takko, Deichmann sau Kenvelo si atmosfera cocheta au facut ca, in pofida perioadei dificile pe care comertul o traverseaza, Aurora Shopping Mall sa inregistreze o afluenta constanta a traficului de vizitatori.

Ultimele noutati la Aurora Shopping Mall: Deschiderea magazinelor C&A si New Yorker

In data de 14 Mai a avut loc lansarea a doua noi branduri recunoscute la nivel international: C&A si New Yorker. Acestea au inaugurat primele magazine din Buzau in Aurora Shopping Mall, eveniment anuntat si in comunicatele de presa anterioare.

„Alegerea de catre C&A si New Yorker a locatiei noastre din Buzau demonstreaza inca o data ca optiunea de a investi aici este una de succes.

Oferim locuitorilor din Buzau si judetul Buzau un mix de magazine care fac diferenta si ofera noi valente conceptului de a face cumparaturi”, a declarat Manuela Jivan, Director Comercial Cometex.

Retailerul de îmbrăcăminte C&A, parte a grupului elvetian Cofra, va oferi o gama impresionanta de articole de imbracaminte pentru adulti si copii, suprafata comerciala a magazinului din Aurora Shopping Mall fiind de peste 1500 mp.

Magazinul New Yorker, unul dintre cele mai cunoscute branduri vestimentare pentru adolescenti din Europa, are peste 900 mp in Aurora Shopping Mall.

Tot in luna Mai in Aurora Shopping Mall a fost inaugurat magazinul Orsay

ORSAY – THE FEMININE STYLE, brande prezent in 17 tari din Europa, ofera femeilor interesate de moda outfit-uri la preturi atractive. Colecţia City, prezenta in noul magazin, ofera imbracaminte de bun gust, atat pentru locul de munca, cat si pentru plimbarile in oras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *