LifeStyle

Aur la gimnastica

Gimnastele Sandra Izbaşa şi Diana Chelaru au câştigat medalia de aur, respectiv pe cea de argint, duminică, în finala de la sol, la Campionatele Europene de la Berlin, conform Realitatea. Zi de aur pentru Romania la Campionatele Europene de Gimnastica de la Berlin (Germania), scrie si Hotnews. Dupa argintul (Flavius Koczi) si bronzul (Amelia Racea) de la individual compus obtinute vineri, sambata, tricolorii au adus Romaniei primele doua medalii de aur.
Sandra Izbaşa a intrat a cincea în finală, fiind notată cu 14.500, în timp ce Diana Chelaru a fost penultima, exerciţiul său fiind apreciat cu nota 14.475.

Aur la gimnastica

Sandra Izbaşa a câştigat aurul european, iar Chelaru a devenit vicecampioană, potrivit mediafax.ro.

Pe podium a mai urcat gimnasta Yulia Belokobylskaya (Rusia, 14.450, medalie de bronz).

Tot duminică Flavius Koczi a ocupat locul patru în finală la sărituri, după ce a câştigat două medalii anterior: vineri, pe cea de argint la individual compus, iar sâmbătă, pe cea de aur la sol.

Flavius Koczi a devenit campion european la sol, invingandu-l pe favoritul probei, israelianul Alexander Shatilov, in timp ce Sandra Izbasa a adus prima medalie Romaniei la sarituri, dupa sapte ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *