AUTO

Audi Q3 SUV va fi fabricat in Martorell, Spania

A fost aleasa o facilitate de productie pentru Audi Q3: fabrica SEAT din Martorell, Spania. Productia va incepe in 2011, iar capacitatea estimata este de 80.000 de unitati pe an. Investitia totala va fi de aproximativ 300 de milioane de euro. Dupa ce s-a stabilit ca automobilul Q3 va fi fabricat in Spania, decizia privind productia in SUA a fost amanata.

Audi Q3, SUV-ul sportiv de mici dimensiuni, se alatura familiei compuse din Audi Q5 (produs in Ingolstadt, Germania) si Audi Q7 (produs in Bratislava, Slovacia). Astfel, in 2011 va fi lansat un nou automobil compact din noua gama de modele, pe langa A1. Q3 va extinde si mai mult familia de modele Q. Audi Q3 cu cinci usi, cu aspect de coupé, insa cu pozitii ale scaunelor, dimensiuni ale rotilor si garda la sol tipice unui SUV se remarca printr-o experienta a conducerii complet sportiva. Acesta combina designul si caracteristicile de conducere ale unui automobil compact cu spatiul generos si versatilitatea unui SUV. Respectand traditia Audi, solutiile tehnice inovatoare vor stabili noi standarde in ceea ce priveste eficienta, placerea de a conduce si confortul. Lansarea pe piata a automobilului Q3 este programata pentru 2011.

Fabrica din Martorell este o noua pagina la portofoliul de facilitati de productie AUDI AG. Compania Audi produce automobile in Ingolstadt si Neckarsulm (Germania), in Ungaria, Belgia, Slovacia, India si China.

Sursa: Porsche Romania / Scorpion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *