Evenimente

Au inceput inscrierile pentru STALINGRAD LASER TAG CUP, Editia II, 2010

In perioada 13 septembrie 2010 – 11 noiembrie 2010 Stalingrad Laser Tag Arena organizeaza Stalingrad Laser Tag CUP, Editia II, 2010.

Acest eveniment este adresat companiilor si institutiilor mass-media.
Competitia este o modalitate inovatoare de a va petrece timpul liber departe de stres-ul de la job sau de a schimba vremea urata de afara cu o atmosfera placuta aproape de prieteni si colegi.
Intreaga companie va fi mobilizata in sustinerea favoritilor demonstrandu-si astfel spiritul de echipa.

STALINGRAD LASER TAG CUP, Editia II, 2010 are la baza sistemul practicat in competitiile sportive: Etapa Grupei, Sferturi, Semifinalele, Finala Mica si Finala Mare, (participarea la joc a echipelor realizandu-se prin rotatie) deoarece sustinem sportul, dar in maniera Stalingrad Laser Tag Arena.

Pe intreaga perioada de desfasurare a concursului informatiile asupra scorului si locului ocupat in clasament vor fi afisate la bar si se vor transmite prin e-mail.
Prin intermediul acestei competitii veti avea posibilitatea sa va faceti cunoscuti in randul concurentei si potentialilor clienti ca fiind o companie indreptata spre performante si un bun angajator.

La acest eveniment vor participa 16 echipe, lotul fiecarei echipe fiind format din minim 12 persoane – maxim 20 persoane (minim 4 reprezentante ale sexului frumos), iar numarul de titulari ai unei echipei este de 7 persoane (minim 2 reprezentate ale sexului frumos).

La prima editie au participat: RADIO 21, SAPTE SERI, SIVECO ROMANIA, BANCPOST, MILLENNIUM BANK, AGROMEC, E-REDUS.ro, LUMEBUNA.ro.

Pentru foto de la editia anterioara (Stalingrad Laser Tag CUP, Editia I, 2010) puteti intra pe pagina noastra de Facebook – http://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=12018&id=100000915637843 (albumul 1) si http://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=15797&id=100000915637843 (albumul 2).
STALINGRAD LASER TAG CUP declara razboi monotoniei si stresului de la job. Prin intermediul acestei competitii Stalingrad Laser Tag Arena iti asigura o metoda nonconformista de a te bucura de prieteni, colegi, timp liber si job. Prin “TEAM BUILDING & REAL COUNTER STRIKE” stim ca vom reusi alaturi de dumneavoastra sa transpunem spiritul de echipa, buna dispozitie si dorinta de performanta de pe “campul de lupta” la locul de munca.
Pentru a descarca fisa de inscriere, contractul de participare, regulamentul de participare, prezentarea si programarea campionatului intrati pe www.lasertagbucuresti.ro
Pentru inscriere in competitie si pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic la 0724.5LASER (0724.552.737) sau pe e-mail la office@laserexperience.ro www.lasertagbucuresti.ro

STALINGRAD isi propune sa redefineasca conceptul de LASER TAG. Ne-am propus sa devenim cei mai buni cand vine vorba de distractie, adrenalina, inedit. Nu vindem un produs, ci o stare de spirit la un pret imbatabil si ne asumam raspunderea pentru dependenta creata inca din primul moment.
Daca vrei sa-ti dezvolti aptitudinile de „razboinic”, te-a enervat seful sau iti doresti sa respiri in timp ce copilul tau isi descarca bateriile intr-un mediu sigur, atunci raspunsul este unul singur: Stalingrad LASER TAG ARENA! Nu trebuie sa spui decat prezent la apel, iar noi ne ocupam de restu’.
LASER TAG-ul consta in desfasurarea unei actiuni de tip combat intr-un spatiu indoor in cadrul unei echipe sau individual. Armele folosite emit o raza laser (adversarul nu este lovit fizic). Actiunea se desfasoara intr-o arena uriasa in care este amenajat un labirint plin de obstacole si efecte speciale (masini de fum, lasere, decor realist).

Stalingrad Laser Tag Arena – Bd-ul Ficusului Nr. 44A (intersectia cu Bd-ul Aerogarii), parter, Sector 1, Bucuresti – Baneasa (Cladirea ROMAERO)

Telefon mobil: 0724.5LASER (0724.552.737)
Telefon fix: 021.312.13.30
Facebook: http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100000915637843
www.lasertagbucuresti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *