Despre copii

"Atelierul de Jocuri Interactive pentru Copii", in cadrul evenimentului dedicat Zilei Copilului

In cadrul colaborarii dintre Teatrul National de Opereta “Ion Dacian” si Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, sambata, 4 iunie, incepand cu ora 16.00, in Gradina Valorilor Romanesti (Parcul Tineretului) va avea loc un eveniment dedicat celor mici, cu ocazia Zilei Copilului.

Din programul evenimentului vor face parte ateliere de pictura si limba engleza, teatru de papusi, concursuri si multe surprize. Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” va participa la acest eveniment educativ si distractiv cu Atelierul de Jocuri Interactive coordonat de Oana Rusu si Diana Ferencz, care se adreseaza copiilor cu varste intre 7 si 10 ani.

Atelierul oferit de Teatrul National de Opereta “Ion Dacian” in cadrul evenimentului de Ziua Copilului are ca scop cresterea capacitatii de comunicare si relationare, printr-o serie de jocuri interactive de socializare. Cele doua artiste ale Teatrului National de Opereta “Ion Dacian” vor angaja copiii intr-o serie de activitati de exprimare prin miscare si joc, propunandu-le celor mici sa dea frau liber imaginatiei. Copiii vor invata, de asemenea, diferite elemente de tinuta, miscare scenica si ritmicitate folosite in lumea spectacolului muzical, precum reverenta, menuet-ul etc.

Evenimentul anunta lansarea unei noi serii de activitati de vara pentru copii in aer liber organizate de Fundatia Dan Voiculescu.

Va asteptam cu drag in Gradina Valorilor Romanesti, Parcul Tineretului, intrarea din Calea Vacaresti, pe strada Pridvorului.

Participarea la eveniment este libera. Detalii si inscrieri la telefon 031/425.58.82, 0758.30.30.32 sau pe e-mail la adresa inscrieri@fundatiadanvoiculescu.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *