Evenimente

Atelierele de Pasti (16-17 aprilie 2011) la TNO

In data de 16 si 17 aprilie, in cadrul Studioului pentru Copii al Teatrului National de Opereta „Ion Dacian”,au avut loc patru Ateliere de Pasti, organizate in parteneriat cu Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei. Atelierele au avut ca tema Sarbatorea Pastelui si au urmarit stimularea creativitatii participantilor, care au confectionat felicitari de Pasti utilizand tehnici si materiale variate.

Atelierele s-au desfasurat atat sambata cat si duminica, de la 10.30 la 12.00 si de la 14.00 la 15.30, sub indrumarea artistului plastic Daniela Mihai, care i-a invatat pe cei mici tehnici de pictura, decupare si colaj, intr-o atmosfera distinsa, dar si educativa.

paste

Atelierea organizate in acest cadru sustin misiunea cultural-educativa a Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”, care isi propune sa contribuie la dezvoltarea personala si creativa a tinerelor generatii, pentru a construi in viitor o societate civila activa, cu deschidere catre receptarea actului artistic. Organizarea Atelierelor de Pasti in cadrul colaborarii cu Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei sprijina misiunea sociala comuna celor doua institutii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *